Η κόρη του Σταύρου Θεοδωράκη, Αργυρώ, έκανε πρεμιέρα στο θέατρο κι ο περήφανος μπαμπάς ήταν εκεί

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η κόρη του Σταύρου Θεοδωράκη, Αργυρώ, έκανε πρεμιέρα στο θέατρο κι ο περήφανος μπαμπάς ήταν εκεί
NDP photo agency

Η 29χρονη Αργυρώ Θεοδωράκη είναι ηθοποιός και με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί είδαμε ακόμα ένα σπάνιο στιγμιότυπο μπαμπά - κόρης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης πέρα από δημοσιογράφος, παρουσιαστής και πολιτικός είναι και περήφανος μπαμπάς. Ο ίδιος λοιπόν, βρέθηκε στο θέατρο το βράδυ της Τρίτης (22/10) για να καμαρώσει την Αργυρώ του στην παράσταση «Σπυριδούλες» στο Θέατρο Καρέζη, μια παράσταση εμπνευσμένη από τη διαβόητη υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης υπηρέτριας Σπυριδούλας το 1950.

Όπως θα δεις και από το στιγμιότυπο ο παρουσιαστής των «Πρωταγωνιστές» φωτογραφήθηκε πολύ χαρούμενος δίπλα στην 29χρονη κόρη του μετά το τέλος της παράστασης, ενώ πόζαρε και δίπλα σε όλες τις πρωταγωνίστριες.

Η Αργυρώ Θεοδωράκη κρατούσε στα χέρια της μια μεγάλη ανθοδέσμη με ηλιοτρόπια, ενώ ήταν ντυμένη casual.

Ποια είναι η 29χρονη Αργυρώ Θεοδωράκη

Η ίδια κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του Θεάτρου, αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ίδια πρωταγωνίστησε σε κάποια παράσταση, όπως μπορούμε να δούμε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Η ίδια, όπως έχει πει σε συνέντευξή της πήγαινε συχνά στο θέατρο με τη μαμά της, τη Νίκη Θεοδωράκη και κάπως έτσι ήξερε από μικρή πως ήθελε να ασχοληθεί με την υποκιτική.

«Το καταλάβαιναν οι καθηγητές μου πως στο θέατρο μπορούσα να εξελιχθώ, γι' αυτό και προσπαθούσαν να μου δώσουν ό,τι εφόδια και γνώσεις είχαν», είχε πει η ίδια.

200807031154270.0054_STAVROS_THEODORAKIS_02072008.jpg

Η Αργυρώ Θεοδωράκη σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, ενώ πρόσφατα αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

«Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας αντάξιες των σπουδών ή των φιλοδοξιών μας. Οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν φύγει στο εξωτερικό, κι όσοι είμαστε ακόμη εδώ, είναι γιατί έχουμε κάποιες άγκυρες παραπάνω. Εγώ, ας πούμε, δεν θα μπορούσα εύκολα να υπηρετήσω την υποκριτική τέχνη στο εξωτερικό», είπε η ίδια επίσης σε συνέντευξή της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γενιά της.

https://www.instagram.com/p/Cg9iUffqaU0/