Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη έξοδος μετά την περιπέτεια της υγείας της ήταν με τον γοητευτικό γιο της

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Μαρία Μπακοδήμου μετά τη νοσηλεία στην εντατική, συνεχίζει τη ζωή της έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως είναι ο 22χρονος γιος της, Άρης.

Στις 8 Οκτωβρίου η Μαρία Μπακοδήμου χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική, καθώς υπέστη αλλεργικό σοκ. Δύο περίπου βδομάδες μετά την περιπέτειά της αυτή, η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε το παρών στο νέο λανσάρισμα του αρώματος Kilian, συνοδευόμενη από τον μικρότερό γιο της, τον Άρη.

Η Μαρία Μπακοδήμου βγήκε νικήτρια από την εντατική και λέει σε όλους μας «Αγάπα τον εαυτό σου»

Η ίδια φανερά χαρούμενη που συνοδευόταν από τον γιο της, δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία τους στο προφίλ της, ασπρόμαυρη αυτή τη φορά, γράφοντας στη λεζάντα «Τόσο ευτυχισμένοι μαζί».

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου με τον Άρη γέμισε με σχόλια για το πόσο κομψοί ήταν και οι δύο σε αυτή την εμφάνιση, για το πόσο γοητευτικός είναι ο δεύτερος γιος που απέκτησε με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, πόσο χαρούμενη είναι εκείνη στο πλευρό του αλλά και με ευχές για υγεία.

Ο Άρης και ο Νικήτας Αργυρόπουλος

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο φωτογράφος Δημήτρης Αργυρόπουλος μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, ωστόσο έχουν δύο λόγους για να είναι ενωμένοι και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους δύο γιους τους, τον 22χρονο Άρη και τον 24χρονο Νικήτα.

O Νικήτας έχει σπουδάσει media και ασχολείται με αυτό, αφού έχει εργαστεί και στην παραγωγή του Love Island στον ΣΚΑΪ. Από την άλλη, ο Άρης έχει ξεκινήσει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον τομέα της ένδυσης, ακολουθώντας τα βήματα της μαμάς του, κυκλοφορώντας τη δική του συλλογή ρούχων.

«Στην εφηβεία είχα ακούσει πολλά. Τώρα πια εισπράττω αποδοχή, μια επιβεβαίωση ότι καλά τα έκανα. Είμαστε πολύ δεμένοι γιατί δεν έχασα στιγμή μαζί τους. Είναι και μεταξύ τους κοντά, γιατί έχουν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Η σχέση μας ήταν πάντα ανοιχτή και ειλικρινής. Δεν παρίστανα ποτέ κάτι που δεν είμαι. Δεν έκανα ποτέ την σκληρή και την ατσαλάκωτη. Μπορούσα να δείξω ότι είμαι λυπημένη γιατί είχε συμβεί κάτι – μπορεί και να ήξεραν τι είχε συμβεί», είχε πει η Μαρία Μπακοδήμου.

Τα δυο αγόρια είναι η αδυναμία της παρουσιάστριας και φυσικά μετά την ξαφνική περιπέτεια που είχε η παρουσιάστρια, το να βρίσκεται κοντά τους είναι η μεγαλύτερη ευλογία.

Άλλωστε, όπως έγραψε η ίδια σε ανάρτηση που έκανε επιστρέφοντας στο σπίτι της:

Aν κάποιος μας ρωτήσει ποια είναι τα 5 σημαντικά που θέλουμε στη ζωή μας θα έβαζες μέσα την κανονικότητα;
Κι όμως ίσως πρέπει να μπει πρώτη πρώτη στη λίστα. Στην κανονικότητα έχεις εξασφαλίσει ότι εσύ κι όσοι αγαπάς είστε καλά. Δεν έχει χτυπήσει ένα γ@@@τηλέφωνο να μάθεις κακά νέα. Ίσως έχει δίκιο η αγγλική παροιμία “no news good news ”. Όσοι ζουν στην κανονικότητα τους ας την απολαύσουν, ακόμη κι αν γκρινιάζουν για τη βαρεμάρα της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης