Ο sir Anthony Hopkins χορεύει Ζορμπά, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά - Chapeau από Αλιάγα & Τανιμανίδη

AP Photo/Jae C. Hong

Στα 86 του χρόνια ο sir Anthony Hopkins παραδίδει μαθήματα ζωής (και χορού) σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά η υπόκρουση ήταν ελληνική, και εμβληματική.

Δεν θα την κρύψω την αδυναμία που έχω στον Anthony Hopkins και είμαι σίγουρη πως θα βρω πολλούς «ομοιοπαθείς». Χαμαιλέων της υποκριτικής, πολυτάλαντος, πολυβραβευμένος, αγωνιστής, φιλόσοφος, αειθαλής... και η λίστα δεν έχει τέλος.

Τα τελευταία χρόνια, ο 86χρονος σταρ αρέσκεται ιδιαίτερα στο να μοιράζεται στιγμές μέσω social media και μεγάλο κομμάτι των posts του κερδίζει η ενασχόλησή του με τη ζωγραφική, τη μουσική και τον χορό.

Υπό τους ήχους του Ζορμπά

«Χόρεψε σαν να μην κοιτάζει κανείς» γράφει στη λεζάντα ο Hopkins και στη βίντεο που μοιράστηκε τον βλέπουμε να το κάνει πραγματικότητα. Συρτάκι με τον δικό του τρόπο χορεύει ο ηθοποιός και το πόσο το απολαμβάνει είναι εμφανέστατο.

Διασκεδάζει και ο κόσμος αντιδρά με αποθεωτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

Μεταξύ των σχολίων που ξεχώρισαν κάτω από το χορευτικό του sir Anthony Hopkins αυτή τη φορά ξεχωρίσαμε αυτά του Σάκη Τανιμανίδη, που του έγραψε ένα «The Best, μαζί με το χειροκρότημά του και του Νίκου Αλιάγα ο οποίος του «είπε» ένα διεθνές Bravo!

Βέβαια αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός χόρεψε Συρτάκι υπό τους ήχους του Ζορμπά στο Instagram. Στις 20 Ιουλίου του 2022 το είχαμε ξαναδεί.

6+1 επώνυμοι που μίλησαν ανοιχτά για τον αυτισμό και τον έκαναν πλεονέκτημά τους

Και μάλιστα, όπως είχε εξηγήσει τότε ο ίδιος ο Hopkins η παραπάνω ανάρτηση είχε έρθει ως συνέχεια μιας προηγούμενης που είχε τεράστια ανταπόκριση και τον είχε ξαφνιάσει (ευχάριστα). Ιδού ο χορός Cumbia που είχε ξεκινήσει το vibe αυτό.

Παράδειγμα προς μίμηση

«Είμαι αλκοολικός, που έχει αναρρώσει και για εσάς εκεί έξω, να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν… Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να είστε περήφανοι για τη ζωή σας», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του που, εύλογα, έγινε viral, ο ηθοποιός.

Μια μέρα του 1975, ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι «κάτι δεν πήγαινε πραγματικά καλά με τον εαυτό του» ωστόσο αρχικά δεν γνώριζε πως βιώνει τον αλκοολισμό.

Το post του κατακλύστηκε από χιλιάδες υποστηρικτικά μηνύματα των θαυμαστών του. Αρκετοί celebrities έσπευσαν να τον συγχαρούν ανάμεσά τους οι: Alec Baldwin, Hugh Jackman και Amanda Kloots.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail η Naomi Campbell, η οποία είναι νηφάλια από το 2008 μετά από τη δική της σκληρή μάχη με ουσίες και αλκοόλ, επαίνεσε τον ηθοποιό επειδή είναι «φωτεινός φάρος» στον δικό της αγώνα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης