Taylor Swift και Sabrina Carpenter τραγούδησαν μαζί και όλοι αναρωτηθήκαμε το ίδιο

Γεωργία Βλαχοπούλου

H Sabrina Carpenter έγινε γνωστή κάνοντας cover της Taylor Swift και χθες βράδυ η Taylor την κάλεσε να τραγουδήσουν μαζί στη σκηνή του Eras Tour.

Mετά την εμφάνιση της Florence στη σκηνή του Eras Tour, η Taylor Swift επιφύλασσε ακόμα μια έκπληξη στους θαυμαστές της - και τους 65.000 - που βρέθηκαν στη συναυλία της στη Νέα Ορλεάνη, αφού κάλεσε στη σκηνή την Sabrina Carpenter για να τραγουδήσουν μαζί.

Τaylor και Sabrina μαζί στη σκηνή και υπάρχει καλύτερη εικόνα γυναικείας ενδυνάμωσης;

Με ένα πορτοκαλί φόρεμα, η Τaylor Swift κατά τη διάρκεια της συναυλίας της είπε στο κοινό ότι άλλαξε τους κανόνες της εμφάνισής της και επρόκειτο να τραγουδήσει ένα τραγούδι όχι από τη δική της δισκογραφία, αλλά από αυτήν της φίλης της Sabrina Carpenter.

«Νομίζω ότι απόψε θα κάνω κάτι τελείως διαφορετικό, το οποίο είναι ότι θα τραγουδήσω ένα τραγούδι που δεν είναι δικό μου, αλλά είναι κάποιας που αγαπώ πραγματικά», είπε ο Taylor στους 65.000 παρευρισκόμενους προτού ανέβει στη σκηνή η ερμηνεύτρια του viral «Espresso», Sabrina Carpenter.

Το πλήθος του Eras Tour ξέσπασε στο Caesars Superdome, καθώς η Swift άρπαξε το τηλέφωνό της στη σκηνή και έβαλε την Carpenter στο ηχείο.

«Είμαι πραγματικά κάπου πολύ δυνατά, είμαι στη Νέα Ορλεάνη στην περιοδεία Eras», είπε η Swift στο τηλέφωνο.

«Ήθελα απλώς να τηλεφωνήσω και να σου πω ότι τραγούδησα λίγο από την "Espresso" και είπαν κάθε λέξη τόσο δυνατά. Και ήθελα απλώς να πω ότι σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ. Τι κάνεις; Γιατί δεν είσαι εδώ μαζί μας;», συνέχισε η Τaylor Swift και κάπως έτσι εμφανίστηκε η Sbrina Carpenter live στη σκηνή με ένα λευκό μίνι φόρεμα.

https://www.tiktok.com/@sabrinacarpenter/video/7430523511514467626

Οι δυο τους τραγούδησαν μαζί μια ακουστική version του «Please, please» της Caprenter αλλά και λίγο από το «Espresso» και το «Is It Over Now?» from «1989 (Taylor's Version)».

Το καταπληκτικό σε όλα αυτά είναι πως η Sabrina Carpenter ξεκίνησε να γίνεται γνωστή, όπως τόνισαν οι fans βλέποντας την κοινή τους εμφάνιση, κάνοντας βίντεο που τραγουδούσε κομμάτια της Taylor Swift και να που η γενναιόδωρη και χωρίς ίχνος ανταγωνισμού Taylor την κάλεσε στο ρεπό της - μιας και εκείνη βρίσκεται σε tour - να τραγουδήσουν μαζί.

Πολλοί μάλιστα, μετά από αυτό, αναρωτήθηκαν το αυτονόητο, δηλαδή πότε θα κυκλοφορήσουν κάποιο κομμάτι μαζί ή έστω την ακουστική version του «Please, please».

H ανάρτηση της Sabrina Carpenter

Η Sabrina Carpenter ενθουσιασμένη από αυτό που έζησε στο Eras Tour έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της με στιγμιότυπα από τη βραδιά, ευχαριστώντας την Taylor Swift χρησιμοποιώντας στίχους του «Espresso».

«Η μόνη σκηνή που θα ήθελα να δω στο ρεπό μου», έγραψε η ίδια και πρόσθεσε:

«Thank you for working late, thank you for being a singer and thank you for having me».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης