Kate Hudson: Κατηγορεί τη Scarlett Johansson για την αποτυχία της

Γωγώ Φούντα

Tα διάσημα κορίτσια μονομάχησαν για την καρδιά του Justin! Μα μέλι εχει;

Μπορεί η Kate Hudson να ξεκίνησε την καριέρα της ως ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο αλλά δυστυχώς η εξέλιξή της δεν ήταν η αναμενόμενη. Η μία αποτυχία διαδέχεται την άλλη και μάλιστα η τελευταία της ταινία βγήκε απευθείας σε DVD. Ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός έχει βρει την αιτία της ατυχίας της, η οποία δεν είναι άλλη από τη Scarlett Johansson!

Σύμφωνα με μία νέα ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, η Kate δεν αποδίδει τις απανωτές της αποτυχίες στις κακές της επιλογές αλλά στην άσπονδη εδώ και χρόνια φίλη της Scarlett. Mάλιστα λέγεται ότι έχει σκάσει από τη ζήλεια της λόγω της επιτυχίας της δεύτερης αλλά και των υψηλών της αμοιβών για κάθε ταινία.

Η έχθρα μεταξύ των δύο διάσημων κυριών, κρατάει χρόνια και συγκεκριμένα από την εποχή που διεκδικούσαν και οι δύο την καρδιά του Justin Timberlake! Mάλιστα, άτομο που γνωρίζει καλά την υπόθεση αποκαλύπτει: « Είναι κρίμα που η Kate ακόμα και σήμερα μισεί τη Scarlett. Kάθε φορά που κλείνει μία δουλειά, ψάχνει στο Google να βρει πόσα χρήματα πήρε η αντίζηλός της. Πάντως πιστεύει ακράδαντα, ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο θρόνο του Hollywood και θα γίνει και πάλι το it girl που όλοι αγαπήσαμε».

Λέτε όλα αυτά να ισχύουν και να μη βρίσκονται απλά στη φαντασία κάποιων; Ο χρόνος θα δείξει...

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης