Πέντε τροφές «πλούσιες» σε τοξίνες και χημικά

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρέπει να τρώμε πολλά φρούτα και λαχανικά και να αποφεύγουμε τα ανθυγιεινά λίπη και τη ζάχαρη. Ακόμη και η ισορροπημένη διατροφή όμως κρύβει επικίνδυνες παγίδες...

1. Τομάτα σε κονσέρβα

Τα περισσότερα τενεκεδάκια κονσέρβας περιέχουν ένα επικίνδυνο χημικό που ονομάζεται δισφαινόλη Α – γνωστό και ως BPA. Πρόκειται για ένα συνθετικό οιστρογόνο που συνδέεται με αρκετά προβλήματα υγείας, όπως η υπογονιμότητα, η καρδιοπάθεια, ο διαβήτης και η παχυσαρκία. Η οξύτητα της τομάτας επιτρέπει στο BPA να εισχωρεί με ευκολία στο προϊόν...

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης