Τι έγινε στο πριγκηπικό bachelor;

Τι έγινε στο πριγκηπικό bachelor;

Όλα όσα διέρρευσαν για το κρυφό πάρτυ των μελλόνυμφων.

Μπορεί να ετοιμάζονται να πουν το «αντίο» στην εργένικη ζωή, αλλά ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton γιόρτασαν όπως και όλα τα παραδοσιακά ζευγάρια τις τελευταίες μέρες ελευθερίας τους πριν το γάμο.
Το ζευγάρι που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ακριβώς σε ένα μήνα διοργάνωσε με άρα μυστικότητα δύο διαφορετικά bachelor. Πιο συγκεκριμένα, οι εορτασμοί διοργανώθηκαν από τα αδέρφια των μελλόνυμφων που θα είναι και κουμπάροι, ενώ ήταν τέτοια η μυστικότητα που μόνο φήμες έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με το τι συνέβη πραγματικά.

Το πριγκιπικό bachelor του William έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τον ίδιο να υποδέχεται 22 στενούς φίλους στην βρετανική εξοχή.

«Είναι απόρρητο αλλά οι ημερομηνίες είχαν καθοριστεί και η ασφάλεια γνώριζε κάθε λεπτομέρεια», είπε πηγή από το Μπάκιγχαμ, ενώ τόσο η τοποθεσία όσο και οι ακριβείς δραστηριότητες των νεαρών δεν έγιναν γνωστές. Το πρόγραμμα σύμφωνα με πηγή του παλατιού, περιελάμβανε σπορ στο ποτάμι και παραμονή σε φιλικό εξοχικό.

Αντίθετα, η Kate Middleton γιόρτασε οικογενειακά με θεματικό πάρτι, εμπνευσμένο από το «Dirty Dancing» του Patrick Swayze και της Jennifer Grey.

Τέλος, οι φήμες γύρω από το ταξίδι του Μέλιτος υποδεικνύουν την Αυστραλία, καθώς ο William, είχε δηλώσει παλαιότερα πως, «είναι πιο ωραία εδώ κάτω, ο καιρός πίσω στη πατρίδα είναι απαίσιος. Θα πρέπει να επιστρέψω και πάλι, ίσως για τον μήνα του μέλιτος»!

Παρακολουθήστε το βίντεο!