Το σκίτσο της Kate Middleton, πότε γυρίζει στη δουλειά και οι λεπτομέρειες για το χειρουργείο της

Πατούλια Κατερίνα

Η Kate Middleton βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler σε ένα σκίτσο που μιλά για το κουράγιο, τη δύναμη και την αξιοπρέπεια της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το περιοδικό Tatler, αγαπημένο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, τιμά ένα από τα μέλη του Παλατιού. Το 2022, το Tatler είχε φιλοξενήσει στο εξώφυλλό του ένα σκίτσο της βασίλισσας με αφορμή το πλατινένιο ιωβηλαίο, το 2023 ήταν το εξώφυλλο του Κάρολου που ανέβηκε στον θρόνο και φέτος το καλοκαίρι το Tatler θα φιλοξενήσει το σκίτσο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ως σύμβολο δύναμης, κουράγιου και αξιοπρέπειας.

Το νέο σκίτσο της Kate Middleton

H Hannah Uzor, με καταγωγή από τη Βρετανία και τη Ζάμπια, που φιλοτέχνησε το σκίτσο εξήγησε πως δεν εκτιμά μόνο τις φωτογραφίες αλλά στο τελικό αποτέλεσμα των έργων της διαφαίνεται, η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του ανθρώπου.

Το υλικό της Hannah με πάνω από 189.000 εικόνα της Middleton μόνο στο Getty, σήμαινε πως θα πάρει αρκετό χρόνο για την έρευνά της, ενώ τόνισε πως όταν δεν μπορείς να συναντήσεις το άτομο από κοντά- όπως στην περίπτωση της Kate, πρέπει να δώσεις έμφαση και στα στοιχεία εκείνα που είναι λιγότερο εμφανή ενώ στην επιλογή του φόντου υπερίσχυσε το μπλε- πράσινο, το χρώμα των ματιών της πριγκίπισσας της Ουαλίας αλλά και της αγάπης που η Kate τρέφει για τη φύση και το νερό.

Η καλλιτέχνης τόνισε πως το σκίτσο της επηρεάστηκε και από το βίντεο της Middleton της 22ας Μαρτίου στο οποίο και αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Η Uzor τόνισε πως θαυμάζει την Kate και θεωρεί πως η Μiddleton γεννήθηκε για τον ρόλο που παίζει μέσα στο Παλάτι, ενώ φέρεται πάντα με κουράγιο, αξιοπρέπεια και δύναμη.

Στην ερώτηση «πώς τα πάει η πριγκίπισσα Kate», ο William απάντησε λίγο πριν το Trooping the Colour

Η «επιστροφή» της Middleton στα καθήκοντά της δεν ήταν ακριβώς επιστροφή

Μόλις την Τρίτη 21 Μαΐου εκπρόσωπος από το Παλάτι ανέφερε πως η Kate Middleton υπήρξε η κινητήριος δύναμη πίσω από ένα νέο πρόγραμμα για τα πρώτα χρόνια της ζωής των παιδιών, το οποίο καλεί τις επιχειρήσεις να εισάγουν πιο φιλικές προς την οικογένεια πρακτικές εργασίας, ως συνέχεια της μεγάλης έρευνας της Kate για τα πρώτα πέντε χρόνια ζωής των παιδιών και τον αντίκτυπο που έχουν αυτά στη μετέπειτα ζωή τους.

Το Παλάτι πάντως σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι η είδηση δεν πρέπει να θεωρηθεί επιστροφή της Kate στα καθήκοντά της, παρότι η 42χρονη παρακολουθεί όλες τις ενέργειες που τρέχουν από το σπίτι της,

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τη Daily Express, έγινε γνωστό πως η Kate Middleton περιμένει μόνο ένα πράγμα για να επιστρέψει στη δουλειά: το οκ από τους γιατρούς της. Χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών που την παρακολουθούν, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Όσο λείπει η Kate Middleton, η Rose Hanbury κάνει επίσημες εμφανίσεις με την Καμίλα και τον Κάρολο

Αυτή την εβδομάδα άλλωστε, Kate και William δημοσίευσαν και ένα βίντεο για την εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία.

«Αυτή την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία φέραμε μαζί εμψυχωτικό Sam Stables από το We Are Farming Minds και τον εξαιρετικό Farmer Will για μία ξεχωριστή ταινία», έγραφε το μήνυμα των Wales που όπως όμως διευκρινήστηκε αργότερα, η παραγωγή έγινε από τον πρίγκιπα William και από την Kate αλλά προτού εκείνη νοσήσει.

«H Kate τα πηγαίνει καλά»

Όταν ο William βρέθηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο St. Mary's στα νησιά Scilli της Βρετανίας, η υπεύθυνη του νοσοκομείου, Tracy Smith, έκανε ξενάγηση στον πρίγκιπα στις εγκαταστάσεις κι εκεί τον ρώτησε πώς πηγαίνει η υγεία της Kate Middleton.

Ο William δεν δίστασε και απάντησε πως η Kate τα πηγαίνει πολύ καλά, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα παιδιά του, George, Charlotte Και Louis, ο William αστειεύτηκε, πως τα τρία παιδιά του ζήλεψαν πολύ που ο ίδιος βρέθηκε στα Scilli και τόνισε πως σκοπεύουν να έρθουν και πάλι πιθανότατα μέσα στην ίδια χρονιά.

Στις 15 Ιουνίου 2024, θα λάβει χώρα το Trooping the Colour, η μεγάλη παράλαση και η γιορτή με αεροσκάφη προς τιμήν των γενεθλίων του βασιλιά. Αυτή θα είναι η πρώτη γιορτή από το 2011 ως σήμερα, στην οποία φαίνεται πως δεν θα δούμε την Kate Middleton στο μπαλκόνι του Buckingham.O royal ειδικός, Christopher Andersen θεωρεί απίθανο να βρεθεί η Kate στο Παλάτι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας και θεωρεί πάντως πως η πιθανή απουσία της Middleton θα δώσει το μήνυμα πως τα πράγματα δεν πάνε καλά και η ανησυχία στη Βρετανία και όχι μόνο για την Kate θα μεγαλώσει.

Οι λεπτομέρειες για το χειρουργείο της Middleton

Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό Gente, γιατροί από την Ιταλία που είχαν κουράρει στο παρελθόν και τον παπά Φραγκίσκο, πέταξαν έκτακτα ως το Λονδίνο τον Ιανουάριο για να λάβουν μέρος στο χειρουργείο της 42χρονης πριγκίπισσας στην κοιλιακή χώρα. Οι ιταλοί γιατροί εργάζονται στην κλινική Gemelli στη Ρώμη, τουλάχιστον σύμφωνα με το Gente.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης