Η Kate Middleton εμφανίστηκε incognito όμως οι φήμες για την υγεία της συνεχίζουν να πληθαίνουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Kate Middleton εμφανίστηκε incognito όμως οι φήμες για την υγεία της συνεχίζουν να πληθαίνουν

Η Kate Middleton έχει αποτραβηχτεί τους τελευταίους μήνες από τα φώτα της δημοσιότητας και δίνει μάχη με τον καρκίνο. Η φημολογούμενη νέα εμφάνιση και οι φήμες για την υγεία της.

Ολοένα και πιο έντονη είναι η φημολογία για την υγεία της Kate Middleton από την ημέρα που παραδέχθηκε δημόσια πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν προβλέπεται να επιστρέψει σύντομα στις δημόσιες εμφανίσεις, καθώς συνεχίζει τις θεραπείες και ακολουθεί πιστά τις συμβουλές των γιατρών της.

Το σκίτσο της Kate Middleton, πότε γυρίζει στη δουλειά και οι λεπτομέρειες για το χειρουργείο της

Η φημολογούμενη νέα εμφάνιση της Kate Middleton

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People η 42χρονη φέρεται να εκτελεί βασιλικά καθήκοντα «παρασκηνιακά» και εντοπίστηκε πρόσφατα από κατοίκους κατά τη διάρκεια εξόδου της για εξωτερικές δουλειές.

Αξιοσημείωτο είναι πως δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό που να υποστηρίζει το παραπάνω σενάριο με αποτέλεσμα οι φήμες για την αληθινή κατάσταση υγείας της Kate να πληθαίνουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Kate Middleton θα απέχει από κάθε είδους επίσημη εμφάνιση μέχρι το τέλος του έτους γεγονός που ενισχύει όσα γράφονται για τον δύσκολο αγώνα της με τον καρκίνο.

Το σημάδι που υποτίθεται πως δείχνει πως η Kate Middleton είναι καλύτερα στην υγεία της

Η Kate Middleton εξακολουθεί να ασχολείται με τα κοινά δουλεύοντας από το σπίτι

Την ίδια ώρα ο royal editor, Charles Rae, μίλησε στο GB News και ανέφερε πως η Kate Middleton περνά όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον πρίγκιπα William και τα παιδιά τους εν μέσω της περιπέτειας της υγείας της.

Ο ρόλος που έπαιξαν οι William - Kate ώστε να επέλθει ο χωρισμός σε έναν μεγάλο έρωτα

Ο Rae τόνισε πως μπορεί η 42χρονη να απέχει από τα δημόσια καθήκοντά της ωστόσο εκτελεί διάφορες δουλειές όπως ακριβώς κάνει και ο βασιλιάς Κάρολος αυτή την περίοδο.

«Όπως ο πεθερός της, δεν κάθεται στο σπίτι με τα πόδια της σηκωμένα βλέποντας τηλεόραση όλη την ημέρα. Στην πραγματικότητα εργάζεται. Ασχολείται κυρίως με μερικές από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις της», τόνισε ο royal expert.

Πηγή κεντρικής: apimages.com