H 59χρονη Stéphanie του Μονακό ποζάρει με την 30χρονη κόρη της και παραμένει αληθινό top model

Τσακιρίδου Χριστίνα
H 59χρονη Stéphanie του Μονακό ποζάρει με την 30χρονη κόρη της και παραμένει αληθινό top model

H πριγκίπισσα Stéphanie του Μονακό φωτογραφήθηκε με την κόρη της, Pauline Ducruet και αποθεώθηκε. Η ομοιότητα μαμάς-κόρης και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Η πριγκίπισσα Stéphanie του Μονακό έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στο χώρο της μόδας και έχει ποζάρει για το εξώφυλλο αρκετών μεγάλων περιοδικών.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της η κόρη της αείμνηστης Grace Kelly συνεργάστηκε με όλους τους κορυφαίους Οίκους και σχεδιαστές ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το χώρο της εστίασης ως συνιδιοκτήτρια γνωστής αλυσίδας καφετεριών και καταστημάτων σε Μονακό και Βαρκελώνη.

Χωρίς την Charlene ο πρίγκιπας Αλβέρτος στην Αθήνα- Η ομιλία και οι φωτογραφίες από το ταξίδι του

Stéphanie του Μονακό και Pauline Ducruet ποζάρουν μαζί και είναι σαν αδερφές

Πριν από μερικές ώρες η αδερφή του πρίγκιπα Αλβέρτου φωτογραφήθηκε με την 30χρονη κόρη της και εντυπωσίασε με τις καλλίγραμμες αναλογίες της.

Η νεαρή Pauline Ducruet εργάζεται ως Διευθύνων Σύμβουλος και Creative Director του δικού της brand ενδυμάτων και με αφορμή τη νέα της συλλογή πόζαρε στον φακό μαζί με τη μητέρα της.

https://www.instagram.com/reel/C7W2JFLqcYV/

Μαμά και κόρη πόζαραν χέρι-χέρι στον φακό με matching outfit και όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο εντυπωσιακή και όμορφη παραμένει η 59χρονη. Στις φωτογραφίες οι δύο γυναίκες φορούν μεταλλικό crop-top και μαύρο παντελόνι, με τους κοιλιακούς της πριγκίπισσας Stéphanie να μας εμπνέουν σε θέματα fitness.

https://www.instagram.com/p/C7ekp2dt5x1/

Στη νέα της συνέντευξη η πριγκίπισσα Charlene διαψεύδει ξανά τις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο

Στο βίντεο της καμπάνιας συμμετέχουν κι άλλα μέλη της οικογένειας της σχεδιάστριας με τη φωτογράφιση να πραγματοποιείται στο Méridien Beach Plaza. Εκτός από τη μητέρα της Caroline συμμετείχαν ο πατέρας της, Daniel Ducruet, τα αδέρφια, τα ξαδέρφια αλλά και η γιαγιά της.

https://www.instagram.com/reel/C7WvpFAthA6/

Η νέα συλλογή της Ducruet συνέπεσε με τη διοργάνωση του Grand Prix στο Μονακό και η νεαρή σχεδιάστρια άνοιξε ένα pop-up κατάστημα στο εμβληματικό Hôtel de Paris για να προβάλλει το νέο της εγχείρημα.

Πηγή κεντρικής: alterdesigns_