Η Kate Middleton συνεχίζει να είναι μια κανονική μαμά: Οι στιγμές με τα 3 παιδιά της που ξεχώρισαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Kate Middleton συνεχίζει να είναι μια κανονική μαμά: Οι στιγμές με τα 3 παιδιά της που ξεχώρισαν
FILE - Kate, Duchess of Cambridge, Prince Louis, Princess Charlotte, Prince George, and Prince William watch from the balcony of Buckingham Place after the Trooping the Color ceremony in London, June 2, 2022, on the first of four days of celebrations to mark the Platinum Jubilee. Kate, the Princess of Wales will celebrate her 41st on Monday, Jan. 9, 2023. (Aaron Chown/Pool Photo via AP, File)

H Kate Middleton έχει αποδείξει πολλές φορές και με τη συμπεριφορά της και με τα λεγόμενά της πως αν και Πριγκίπισσα δεν παύει να είναι σαν όλες τις μαμάδες.

Η είδηση ότι η Kate Middleton θα πρέπει να δώσει τη δίκη της μάχη με τον καρκίνο συγκλόνισε τη διεθνή κοινότητα.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας από τον περασμένο Ιανουάριο δίνει με αξιοπρέπεια και διακριτικότητα τον αγώνα της απέναντι στην επάρατη νόσο.

Όλοι θυμόμαστε την ανακοίνωσή της για την κατάσταση της υγείας της με ένα βίντεο, σύμφωνα με το οποίο ζητούσε από τα media να σεβαστούν την δύσκολη αυτή φάση της ζωής της, αλλά και την οικογένειά της και κυρίως τα 3 παιδιά της με τον Πρίγκιπα William.

«Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από τη μεγάλη χειρουργική επέμβαση και για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να ταιριάζει στην ηλικία τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα γίνω καλά.

Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο σώμα και το πνεύμα μου.

Το να έχω τον William στο πλευρό μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που μου έχετε δείξει» είχε πει χαρακτηριστικά σε εκείνο το βίντεο η Kate Middleton ανακοινώνοντας ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο.

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/

Όπως πάντα, έτσι και τώρα πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της έχουν ο George, η Charlotte και ο Louis.

Γι' αυτό πέρα από Πριγκίπισσα, η Kate Middleton έχει αποδείξει πως είναι μια κανονική μαμά σαν όλες τις άλλες.

Οι στιγμές με τα παιδιά της που έχουν ξεχωρίσει

Τον Ιούνιο του 2022, η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας Louis έγιναν viral.

Ο 4χρονος τότε γιος της Πριγκίπισσας της Ουαλίας κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου μάλλον είχε χάσει το ενδιαφέρον του και ξεκίνησε να κάνει διάφορες χειρονομίες.

Η Kate Middleton, όπως θα έκανε κάθε μαμά, προσπάθησε να τον συνετίσει με εκείνον να μην την ακούει φυσικά, να της κλείνει το στόμα και να συνεχίζει τις διάφορες χειρονομίες.

Το 2017 από την άλλη η Kate Middleton είχε αναφερθεί στη μοναξιά που κρύβει η μητρότητα.

Είναι μοναχικά κάποιες φορές και νιώθεις αρκετά απομονωμένη, αλλά στην πραγματικότητα τόσες άλλες μητέρες περνούν ακριβώς αυτό που περνάς εσύ. Τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να σε προετοιμάσει για την απόλυτη συντριπτική εμπειρία του τι σημαίνει να γίνεσαι μητέρα.

Η Kate Middleton προσπαθεί να μεταδώσει στα παιδιά της πως υπάρχει συγκεκριμένη ώρα και μέρος για να γίνει κάτι.

Σαφώς σαν μικρά παιδιά έχουν και στιγμές πιο χαλαρές. Σαν μέλη όμως, της βασιλικής οικογένειας θα πρέπει από νωρίς να γνωρίζουν πως έχουν υποχρεώσεις και πρωτόκολλα που θα πρέπει να ακολουθούν.

https://www.instagram.com/p/Cwr4oB9oJAn/

Βέβαια, τόσο η Πριγκίπισσα όσο και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ προσπαθούν να δώσουν στα παιδιά τους μια φυσιολογική ζωή γι’ αυτό και όταν μένουν στο Anmer Hall, σύμφωνα με πηγή του People, συχνά δίνουν το παρών σε πάρτι που κάνουν οι συμμαθητές των παιδιών τους. Μάλιστα, η Kate Middleton θυμάται όλα τα ονόματα των συμμαθητών του George, της Charlotte και του Louis.

Τον Οκτώβριο του 2023 η Kate Middleton μιλώντας με μια 8χρονη πρόσφυγα στο Vsi Razom Community Hub είχε μοιραστεί μια πολύ γλυκιά ανάμνηση λέγοντας: «Άκουσα την κόρη μου να τραγουδάει σήμερα το πρωί και είναι ένα τραγούδι που ονομάζεται Shine Jesus Shine και αυτό με έκανε πολύ χαρούμενη σήμερα το πρωί», είπε η Kate.

https://www.instagram.com/p/C4VFcbpoUB9/

Την ίδια χρόνια η Kate Middleton βρέθηκε στους αγώνες τένις του Wimbledon με την μικρή Charlotte, δείχνοντας της το τι συμβαίνει εκεί, χωρίς ωστόσο να παραλείπει να έχει μια τέλεια ημέρα μαμάς κόρης, δηλαδή σχολιάζοντας και γελώντας με την κόρη της τα όσα συνέβαιναν.

Το ίδιο έκαναν και φέτος με την Kate Middleton εμφανίζεται παρά τα όσα ακούγονταν για την υγεία της.

https://www.instagram.com/p/C9aTRuPoKyP/