Η Lilibet Diana έγινε 3 ετών και Harry-Meghan το γιόρτασαν ιδιωτικά στο σπίτι τους στο Montecito

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Lilibet Diana έγινε 3 ετών και Harry-Meghan το γιόρτασαν ιδιωτικά στο σπίτι τους στο Montecito

Η κόρη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έχει γενέθλια και γίνεται 3 ετών. Οι ωραιότερες φωτογραφίες της μικρής με τους γονείς της και το ιδιωτικό πάρτι σε στενό κύκλο.

Τα γενέθλια της κόρης τους γιορτάζουν σήμερα ο πρίγκιπας Harry και η Μeghan Markle με τη Lilibet Diana να γίνεται σήμερα 3 ετών.

Η μικρότερη κόρη των Sussexes γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 2021 στο Santa Barbara Cottage της California και ζύγιζε 3.486 γραμμάρια. Το πλήρες όνομα που έλαβε είναι Lilibet Diana με το πρώτο όνομα να είναι προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ την οποία η οικογένειά της αποκαλούσε χαϊδευτικά Lilibet.

H Lilibet Diana έγινε 3 ετών

Το μεσαίο όνομα της μικρής είναι αφιερωμένο στην αδικοχαμένη μητέρα του Harry, πριγκίπισσα Diana η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου 1997.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, ο Harry και η Meghan διοργάνωσαν ένα μικρό πάρτι για τα γενέθλια της κόρης τους το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πολυτελές σπίτι τους στο Μontecitο της California.

https://www.instagram.com/p/C4RDPARPon9/

Πρόσωπα από το στενό φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τη μικρούλα καθώς και συνομήλικοι της Lilibet με τους οποίους η εορτάζουσα απόλαυσε να παίζει.

Γιορτάζοντας τις πολύτιμες στιγμές του πρίγκιπα Harry και της κόρης του, Lilibet

Ο Harry και η Meghan αποκαλούν την κόρη τους «Lili» και από τον Μάρτιο του 2023 άρχισαν να χρησιμοποιούν δημόσια τους βασιλικούς τίτλους των παιδιών τους, ξεκινώντας με την ανακοίνωση της βάπτισης της Lilibet.

H 3χρονη βαπτίστηκε μυστικά στις 3 Μαρτίου 2023 με την τελετή να πραγματοποιείται στο σπίτι του ζευγαριού στην California σε πολύ στενό κύκλο. Αξιοσημείωτο είναι πως κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν έδωσε το παρών παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι φέρεται να είχε στείλει προσκλήσεις

Eκείνη την περίοδο Harry-Meghan είχαν παραιτηθεί από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στις ΗΠΑ με τον πρωτότοκο γιο τους, Archie o οποίος σήμερα είναι 5 ετών.

Το πρώτο πορτρέτο της Lilibet που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είχε απαθανατίσει ο φωτογράφος και φίλος των Sussexes, Misan Harriman. Η τρυφερή λήψη έδειχνε τη μικρούλα να χαμογελά φορώντας ένα μπλε φόρεμα και έναν λευκό φιόγκο.

https://www.instagram.com/p/C7w5yngvW6S/

«Με μεγάλη χαρά, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, δούκας και δούκισσα του Sussex υποδέχτηκαν την κόρη τους Lilibet Lili Diana Mountbatten-Windsor. Τόσο η μαμά όσο και το μωρό είναι υγιείς και στο σπίτι τους», είχε αναφέρει η εκπρόσωπος του ζευγαριού όταν γεννήθηκε η Lilibet.

Η βασίλισσα ήταν έξαλλη με τη Meghan Markle: Το ψέμα με το όνομα της κόρης της Lilibet

Στο πέρασμα του χρόνου Harry και Meghan έχουν αποκαλύψει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προσωπικότητα της κόρης τους αναφέροντας ότι η Lilibet αγαπά τον χορό και το τραγούδι.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν τα παιδιά μακριά από τα media θέλοντας να τους εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν μια πιο «φυσιολογική» ζωή.

https://www.instagram.com/reel/C63qlxeOrvB/

Θα έχουμε καλοκαιρινό reunion για Lilibet - Archie με τα ξαδέρφια τους George- Charlotte - Louis;

Πηγή κεντρικής: sussexroyal