Λίγο πριν γίνει 80, ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas, τα βάζει με τον πρίγκιπα Harry

Πατούλια Κατερίνα
Λίγο πριν γίνει 80, ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas, τα βάζει με τον πρίγκιπα Harry
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved.

Ο Thomas θα γίνει 80 ετών μέσα στον Ιούλιο και το μόνο που θέλει προτού φύγει από τον κόσμο αυτό, είναι να γνωρίσει τα εγγόνια του, Archie και Lilibet.

Ο Thomas Markle ξαναχτυπά! Λίγο πριν τα 80α γενέθλιά του, ο μπαμπάς της Meghan Markle της επιτέθηκε μια ακόμα φορά, αλλά αυτή τη φορά τα βέλη πιάνουν κυρίως τον γαμπρό του Harry.

Μιλώντας στην Daily Mail, ο Markle άσκησε κριτική στον Harry υποστηρίζοντας πως κι ο ίδιος έχει ξεκόψει από την οικογένειά του και τον πατέρα του και μάλλον ήταν εκείνος που έπεισε την κόρη του να κάνει το ίδιο και με τη δική της οικογένεια.

Ο Thomas δεν περιμένει ευχές από το παιδί του

Μιλώντας για την κόρη του ο Τhomas ξέρει καλά πως κανείς δεν θα του ευχηθεί για τα γνέθλιά του, όπως συμβαίνει τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο πάλαι ποτέ διευθυντής στα φώτα και στη φωτογραφία σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Παντρεμένοι με παιδιά, τόνισε πως τα εγγόνια του, Archie και Lilibet δεν έχουν επαφή με κανέναν παππού τους, ούτε τον ίδιο, ούτε τον Κάρολο.

«Κανένας από εμάς τους δύο δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά», είπε ο Thomas ο οποίος υπενθύμισε στο κοινό πως δεν γνώρισε ποτέ από κοντά τον άντρα που παντρεύτηκε η κόρη του.

Κοιτώντας πίσω στη ζωή μου και καθώς φτάνω τα 80, αυτή είναι μια ερώτηση που δεν μπορώ να απαντήσω. Γιατί ο Harry δεν με επισκέφτηκε ποτέ; Είχε κάθε τρόπο και μέσο να με επισκεφτεί, αλλά ποτέ δεν το έκανε, γιατί δεν ήρθε να με γνωρίσει»;

Ο πατέρας της Meghan Markle μετά το εγκεφαλικό: Πώς αντιμετώπισε τον θάνατο της βασίλισσας

Το εγκεφαλικό του Thomas το 2022

Ήταν Σεπτέμβριος 2022 όταν ο Thomas Markle νοσηλεύτηκε με συμπτώματα εγκεφαλικού. Λίγο καιρό μετά, ο Thomas Markle Jr, ετεροθαλής αδερφός της Markle επιτέθηκε στην αδερφή του με συνέντευξη στη Sunday Mirror και μιλώντας εξ΄ονόματος του πατέρα του, εξήγησε πως οι δυο τους παρακολούθησαν τότε την κηδεία της βασίλισσας από την τηλεόραση και χάρηκαν που επιτέλους είδαν τη Meghan και τον σύζυγό της να έχουν έρθει κοντά με τη βασιλική οικογένεια:

«Ήταν μια γεμάτη συναίσθημα στιγμή, εκείνη της κηδείας της βασίλισσας, ήταν τόσο έντονος ο σεβασμός που έδειχναν όλοι για τη βασίλισσα», είπε ο 58χρονος σήμερα ετεροθαλής αδερφός της Μarkle κι έπειτα πέταξε τα βέλη του:

«Ο μπαμπάς σου φέρθηκε σαν πριγκίπισσα σε όλη σου τη ζωή και αξίζει τον σεβασμό σου. Δεν τον πήρες ένα τηλέφωνο όταν έπαθε καρδιακή προσβολή ή στο εγκεφαλικό αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

«Σου στέλνω αυτή την πρόσκληση για να κάνεις το σωστό με τον πατέρα μας. Και να τα βρεις και με μένα και με τη Samantha. Όλοι κάνουν λάθη, ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις το σωστό».

Το τέλος στη σχέση Thomas- Meghan

Η Meghan δεν έχει μιλήσει ποτέ για τον πατέρα της από το 2018, όταν εκείνος όχι μόνο δεν εμφανίστηκε στο Λονδίνο για να την συνοδεύσει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, κάτι που είχε προσφερθεί να κάνει και τελικά έκανε ο Κάρολος.

Ο Thomas αποδείχτηκε πως είχε στήσει παπαράτσι θέματα με οικονομικό όφελος και έφτασε να πουλήσει στα μίντια ακόμα και το γράμμα απογοήτευσης που του είχε στείλει η κόρη του.

Η επιστολή είχε έκταση πέντε σελίδων και ήταν γραμμένη από την ίδια τη Μarkle. Μεταξύ άλλων η Meghan κατηγορούσε τον πατέρα της ότι έκανε την καρδιά της χίλια κομμάτια με τις συνεντεύξεις που έδωσε στον Τύπο, εφευρίσκοντας ιστορίες γι'αυτήν και με τις επιθέσεις του στον σύζυγό της και μεταξύ άλλων τόνιζε:

«Μπαμπά, με βαριά καρδιά σου γράφω αυτό το γράμμα, χωρίς να έχω καταλάβει γιατί επέλεξες να ακολουθήσεις αυτό το δρόμο, αγνοώντας τον πόνο που προκαλείς. Οι πράξεις σου έχουν ραγίσει την καρδιά μου σε χίλια κομμάτια – όχι μόνο γιατί προκάλεσες τέτοιον περιττό και αδικαιολόγητο πόνο, αλλά επιλέγοντας να μην πεις την αλήθεια σαν να ήσουν μια μαριονέτα. Κάτι που δεν θα καταλάβω ποτέ.

Αν με αγαπάς, όπως λες στον Τύπο ότι κάνεις, σε παρακαλώ σταμάτα. Σε παρακαλώ, άφησέ μας να ζήσουμε ήρεμα τη ζωή μας. Σε παρακαλώ, σταμάτα να λες ψέματα σε παρακαλώ σταμάτα να δημιουργείς τόσο πόνο, σε παρακαλώ σταμάτα να εκμεταλλεύεσαι την σχέση μου με τον άντρα μου.

Συνειδητοποιώ ότι έχεις μπει τόσο βαθιά σε αυτή την τρύπα που ίσως να νιώθεις ότι δεν υπάρχει διέξοδος, αλλά αν σταματήσεις μια στιγμή νομίζω ότι θα δεις ότι το να ζεις με καθαρή συνείδηση είναι πιο πολύτιμο από οποιαδήποτε πληρωμή στον κόσμο».

Είπες στον Τύπο ότι μου τηλεφώνησες για να μου πεις ότι δεν θα έρθεις στον γάμο – αυτό δεν συνέβη γιατί ποτέ δεν με πήρες τηλέφωνο. Το μόνο που έκανα πάντα ήταν να σε αγαπώ, να σε προστατεύω και να σε υπερασπίζομαι, προσφέροντάς σου οποιαδήποτε οικονομική υποστήριξη μπορούσα, ανησυχώντας για την υγεία σου.

Έτσι, την εβδομάδα πριν από τον γάμο, έμαθα από μια ταμπλόιντ πως έπαθες καρδιακή προσβολή και ήταν τρομακτικό. Σου τηλεφώνησα και σου έστειλα μηνύματα. Σε παρακάλεσα να δεχθείς βοήθεια – να στείλουμε κάποιον στο σπίτι σου και αντί να μου μιλήσεις για να δεχτείς αυτή ή οποιαδήποτε άλλη βοήθεια, σταμάτησες να απαντάς στο τηλέφωνο και επέλεξες να μιλήσεις στα tabloids», είχε γράψει η Meghan χαρακτηριστικά και για την επιστολή αυτή η δούκισσα πήγε την Mail on line στα δικαστήρια.