Πώς τα δημοσιεύματα για τη Rose Hanbury, την απιστία και τον πρίγκιπα William εξαφανίστηκαν

Πατούλια Κατερίνα
Πώς τα δημοσιεύματα για τη Rose Hanbury, την απιστία και τον πρίγκιπα William εξαφανίστηκαν

Rose-Kate- William: Πώς το πιο ένοχο ερωτικό τρίγωνο στο Παλάτι ήρθε και πάλι στο προσκήνιο.

Τι κάνει όταν θέλει το Παλάτι γιατί μπορεί; Εξαφανίζει όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που δεν τα θέλει. Τούτο συνέβη όπως διαπίστωσε το Volture και με όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τον παράνομο δεσμό του πρίγκιπα William με την Rose Hanbury.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, στο μεσοδιάστημα εξαφάνισης της Kate μετά την επέμβαση του Ιανουαρίου και μέχρι το μήνυμα στο Instagram για τη μάχη με τον καρκίνο, τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τη σχέση του ζευγαριού ήταν τρομακτικά και στα περισσότερα από αυτά πρωταγωνίστρια ήταν η Rose Ηanbury. Το όνομα της Hanbury δεν είναι άγνωστο στους royal fans, και έχει συνδεθεί ως τρίτο πρόσωπο στον γάμο του William και της Kate από το 2019 μέχρι το 2024.

Σύμφωνα με την royal ανταποκρίτρια του Volture, Εllie Hall, υπάρχουν δεκάδες αλλαγές σε δημοσιεύματα που αφορούν το πρόσωπο της Hanbury, σε δεκάδες βρετανικά site, όπως η Sun, η Daily Mail, η Daily Express, η Mirror και το Tatler. Τα κείμενα που έχουν αλλάξει, ποικίλουν και αφορούν άρθρα γνώμης, ειδησεογραφικά άρθρα και όσες φήμες αφορούσαν τον δεσμό του πρίγκιπα και την σχέση της Kate με την πάλαι ποτέ γειτόνισσά της.

Όσο λείπει η Kate Middleton, η Rose Hanbury κάνει επίσημες εμφανίσεις με την Καμίλα και τον Κάρολο

Κάποια από τα διαγραμμένα ή τροποποιημένα κείμενα είναι ακόμα διαθέσιμα από πηγές όπως το WayBack Machine.

Η Hanbury μέσω των δικηγόρων της, απάντησε τον Μάρτιο για πρώτη φορά σε όλον αυτόν τον κυκλώνα δημοσιευμάτων που αφορούν την ίδια και την εμπλέκουν με τον William τονίζοντας πως ό,τι έχει γραφτεί για την ίδια είναι ένα απόλυτο ψέμα.

Αυτό που επισημαίνει το Vulture είναι πως οι ιστορίες που τροποποιήθηκαν δεν έχει ξεκαθαριστεί αν έγιναν επειδή τους ζητήθηκε ή αν έδρασαν αυτοβούλως. Το μοναδικό μέσο που απάντησε στο Vulture επί του θέματος, ήταν η Guardian, η οποία αφαίρεσε τελείως, το δημοσίευμα εκείνο με το αστείο του Stephen Colbert για την παράνομη σχέση της μαρκήσιας με τον William και η εφημερίδα εξήγησε πως το κείμενο αυτό άλλαξε μιας και μελετήθηκαν εις βάθος και πιο εντατικά όλα τα στοιχεία επί του θέματος.

Φταίει η Rose Hanbury για την εξαφάνιση της Kate Middleton; Η ίδια απαντά για τον William

Όπως φαίνεται η εξαφάνιση της Kate Middleton πλήττει το Παλάτι. Τα νέα θέλουν την απουσία της Kate να σχετίζεται με την παλιά εξωσυζυγική σχέση του William και σύμφωνα με τα tabloids, όταν η Kate αντιμετώπισε τον σύζυγό της, εκείνος γέλασε όπως κάνει κάθε άντρας που απατά τη σύζυγό του. Η καρδιά μου είναι με την Kate, νομίζω πως ξέρουμε ποια είναι η άλλη γυναίκα, πείτε το μαζί μου, η Μαρκησία του Cholmondeley και τι ωραίο όνομα», είπε τότε άκομψα ο παρουσιαστής.

Kate και Rose και πάλι φίλες

Πάντως, τα βρετανικά μέσα έχουν υποστηρίξει από τη στέψη του Κάρολου τον Μάιο του 2023, πως η Kate ξεπέρασε την κρίση που είχε προκαλέσει στη φιλία της με την Rose όλη αυτή η μιντιακή παραφιλολογία.

«Στη διάρκεια της στέψης οι δύο γυναίκες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για πρώτη φορά και να κάνουν ανακωχή. Πλέον, έχει ξεπεραστεί και η αμηχανία ανάμεσά τους αλλά και στον κοινωνικό τους κύκλο. Και οι δύο πλευρές τα χρόνια αυτά σκέφτηκαν να κινηθούν νομικά αλλά εφόσον κανένα από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν δεν είχε πειστήρια, αποφάσισαν να τα αγνοήσουν», τόνισε τότε ο Richard Kay της Daily Mail.

Ο royal συγγραφέας, Tom Quinn είχε αναφέρει πάντως πως ο γάμος του William με την Kate δεν είναι χωρίς καυγάδες και εντάσεις, αλλά πάντα επικρατεί η λογική. Το πρόβλημα υγείας της Middleton φαίνεται πως άλλαξε έτσι κι αλλιώς τις ισορροπίες και τη δυναμική ανάμεσα στο ζευγάρι.

Who is Rose Hanbury

Η Rose, υπήρξε μοντέλο και πολλά πολλά χρόνια πριν, δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει βάλει στο μάτι τον πρίγκιπα William κάτι που δεν απέδωσε καρπούς κι έτσι, το 2009 κατάφερε να μείνει έγκυος από τον David Cholmondeley, τον 7ο μαρκήσιο του Cholmondeley.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε άρον άρον τον αρραβώνα του το 2009 και ο γάμος έγινε άμεσα ενώ οι μαρκήσιοι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί, τα δίδυμα Alexander και Oliver και την έτους κόρη τους Λαίδη Iris. Αν τα βάλεις κάτω, ο πρίγκιπας Louis και η Lady Iris είναι συνομήλικοι και στην ουσία, οι φήμες που θέλουν τον William να απάτησε την Kate όσο εκείνη ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί, είναι ψευδείς μιας και το ίδιο διάστημα ήταν εγκυμονούσα και η μαρκησία Rose.

Η Middleton που διατηρούσε μια πολύ καλή φιλία με την Rose Hanbury, την μαρκησία του Cholmondeley, σύζυγο του μαρκήσιου του Cholmondeley

Η φιλία ήταν μεγάλη, όσο και ο καυγάς ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Ο τσακωμός της Middleton ήταν τόσο μεγάλος με την Rose, που έγινε σούσουρο στα πηγαδάκια του Norfolk. Η Middleton ζήτησε απ΄όλους να απομονώσουν τους μαρκησίους από τον φιλικό τους κύκλο και κάπου εκεί ξεκίνησε το μεγάλο κραχ. Αιτία για τον καυγά, φέρεται να ήταν η σχέση του William με τη Rose.