Το παλάτι ανακοίνωσε την δεύτερη εμφάνιση της Kate Middleton: Πού θα παρευρεθεί

Το παλάτι ανακοίνωσε την δεύτερη εμφάνιση της Kate Middleton: Πού θα παρευρεθεί

H δεύτερη δημόσια εμφάνιση  της Kate Middleton, μετά την ανακοίνωση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου.

Η Kate Middleton θα παρευρεθεί στον τελικό του Wimbledon αύριο Κυριακή 14/7, όπως επιβεβαίωσε το Παλάτι του Kensington, παρά την πρόσφατη αποχώρησή της από τα δημόσια καθήκοντα.

Συγκεκριμένα το Παλάτι του Kensington ανακοίνωσε νωρίτερα, ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα είναι αυτή που θα παραδώσει το τρόπαιο στον νικητή του τελικού των ανδρών, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου ανάμεσα στους Novak Djokovic και Carlos Alcaraz.

Αξιωματούχοι από το τουρνουά τένις Wimbledon είχαν δηλώσει ότι είχαν την «ελπίδα» ότι η Kate θα μπορούσε να επιστρέψει για να παρουσιάσει τα τρόπαια μετά τον τελικό της Κυριακής. Η πριγκίπισσα, που έκανε το καθήκον το 2023, είναι γνωστό ότι είναι λάτρης του τένις και μάλιστα ερασιτέχνης παίκτρια.

Η έξοδος του πρίγκιπα William με την Carole Middleton σε παμπ που σχολιάστηκε

Μάλιστα η πρόεδρος του All England Club, Debbie Jevans δήλωσε:

«Ελπίζουμε ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορέσει να παρουσιάσει τα τρόπαια ως προστάτης του συλλόγου, αλλά η υγεία και η ανάρρωσή της είναι η προτεραιότητα»

SPL8609712_001-1-1024x806.jpg

Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας William θα πετάξει στο Βερολίνο για τον τελικό του Euro 2024 καθώς η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, όπως επιβεβαίωσε το παλάτι. Μαζί του θα είναι ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Sir Keir Starmer, καθώς η ομάδα των ανδρών προσπαθεί να διορθώσει το νοκ-άουτ της τελικής φάσης εναντίον της Ιταλίας το 2020.

Kate Middleton - William: Στη νέα επίσημη ανακοίνωση η λέξη «σοκ» που ειπώθηκε περιγράφει τα πάντα

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα περάσουν χωριστά την αυριανή Κυριακή καθώς ολοκληρώνονται τα Euro και το Wimbledon. Ο Γουίλιαμ ήταν επίσης παρών στον τελικό του Euro 2020 της Αγγλίας, φέρνοντας τον μεγαλύτερο γιο του, πρίγκιπα Τζορτζ. Οι Lions ηττήθηκαν στα πέναλτι αφού το σκορ έληξε 1-1 στο τέρμα - μια μοίρα που θα ελπίζουν να αποφύγουν αύριο.

Οι σπάνιες εμφανίσεις μετά την ανακοίνωση της ασθένειάς της

H Kate Middleton ανακοίνωσε τη διάγνωσή της με καρκίνο τον Μάρτιο και υποβάλλεται σε θεραπεία. Οι δημόσιες υποχρεώσεις της έχουν σταματήσει γι' αυτό το διάστημα και η ίδια κάνει επιλεκτικά εμφανίσεις, όπως συνέβη με την παρουσία της στο Trooping The Colour για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου.