Το νέο βήμα του Βασιλιά Καρόλου στον χώρο των αρωμάτων και η συνάντηση με τον ηθοποιό Idris Elba

Το νέο βήμα του Βασιλιά Καρόλου στον χώρο των αρωμάτων και η συνάντηση με τον ηθοποιό Idris Elba

Το νέο άρωμα του βασιλιά Καρόλου έχει τον τίτλο «Highgrove Splash» καιέχει τις βασικές νότες από βέτιβερ και ξύλο κέδρου. Τι είπε στη συνάντησή του με τον ηθοποιό Idris Elba

Ο Βασιλιάς Κάρολος λάνσαρε το δικό του άρωμα εμπνευσμένο από τους κήπους του στο Highgrove Estate.

Με τον τίτλο «Highgrove Splash», η κολόνια έχει τις βασικές νότες από βέτιβερ και ξύλο κέδρου, μαζί με ένα ζωηρό άρωμα εσπεριδοειδών που αναμιγνύεται με την εξαιρετική ουσία του κυπαρισσιού» σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος.
Φτιαγμένο σε συνεργασία με το πολυτελές κουρείο του Λονδίνου Truefitt & Hill, το μπουκάλι αρώματος των 100 ml υπόσχεται να "ξυπνήσει" αμέσως τη γοητεία των κήπων του King Charles's Gloucestershire.

Πόσο κοστίζει το άρωμα του βασιλιά

Όπως φαίνεται μάλιστα το συγκεκριμένο άρωμα έχει μεγάλη επιτυχία στο κοινό, ενώ το προϊόν κοστίζει 135 λίρες και όπως όλα δείχνουν φαίνεται να εξαντλείται γρήγορα στον ισότοπο του Highgrove.

Γιατί ο πρίγκιπας Harry ψάχνει μόνιμη κατοικία στο Λονδίνο και ποιο ρόλο έπαιξε η Meghan Markle

aroma-karoloso.width-1024.jpg

Άλλα προϊόντα της συλλογής Highgrove που είναι ακόμα διαθέσιμα προς την αγορά περιλαμβάνουν μια κρέμα ξυρίσματος, ένα λάδι πριν το ξύρισμα και ένα ειδικό σαπούνι.
Αυτό δεν είναι το πρώτο ταξίδι του Βασιλιά στον κόσμο των αρωμάτων. Τον Αύγουστο του 2022, ο τότε Πρίγκιπας της Ουαλίας συνεργάστηκε με τον βρετανικό οίκο αρωμάτων Penhaligon's για να λανσάρει το άρωμα Highgrove Bouquet. Διαφημιζόμενο ως «το άρωμα του μέλλοντος», δηλαδή σύμφωνα με την φιλοσοφία του Βασιλιά Καρόλου, να είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Ο Κάρολος συγκίνησε τους Βρετανούς στην 1η του επίσημη εμφάνιση, ενώ παραμένει η αγωνία για την Kate

Όλα τα πλαστικά εξαρτήματα του μπουκαλιού ήταν κατασκευασμένα από 100 τις εκατό ανακυκλώσιμα υλικά, καθώς και για την εκτύπωση στα μπουκάλια του Highgrove Bouquet χρησιμοποιήθηκε μόνο οργανική μελάνη, χωρίς ορυκτέλαια.

Ο Βασιλιάς Κάρολος εμπνεύστηκε επίσης το Highgrove Estate για το πρώτο του άρωμα, με το καλοκαιρινό άρωμα να θυμίζει το Weeping Silver Lime που φύεται στους κήπους του.

Ο Βασιλιάς Κάρολος μετά το νέο βήμα του αρώματος συναντήθηκε με τον ηθοποιό Idris Elba αντιμετώπιση της βίας στους νέους

Ο Βασιλιάς προέτρεψε την κυβέρνηση να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της νεανικής βίας και του εγκλήματος με μαχαίρια σήμερα καθώς συνάντησε τον ηθοποιό Idris Elba, τον πρωθυπουργό Sir Keir Starmer και νέους για να συζητήσουν την αντιμετώπιση της βίας και του εγκλήματος με μαχαίρια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Βασιλιάς καλωσόρισε το αστέρι των Luther and The Wire στο Clarence House. Ο Idris Elba, είναι πρώην απόφοιτος και τώρα πρεσβευτής του King's Trust, παλαιότερα γνωστός ως Prince's Trust, στον οποίο, ως έφηβος, δόθηκε επιχορήγηση 1.500 λιρών από το Trust για να πάει στο Εθνικό Μουσικό Θέατρο Νέων.

Μέσω του Ιδρύματος Ελπίδας του Elba, συνεργάζεται με τη φιλανθρωπική οργάνωση Charles στο έργο της για την υποστήριξη των νέων και την ανάπτυξη ευκαιρίες και πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της νεανικής βίας.

Καθισμένος στο Morning Room, ο Βασιλιάς Κάρολος είπε στον Elba:

«Είσαι ατελείωτα δραστήριος με το υπέροχο ίδρυμά σου και τις προσπάθειές σου στην Αφρική, για την οποία λαχταρώ να ακούσω τα πάντα».

Ο Idris Elba απάντησε:

«Ανυπομονώ να σας πω, έχουμε επικεντρωθεί στην κρίση του εγκλήματος με μαχαίρια εδώ και ήταν πολύ καλό που είδα όλη τη χώρα να έρχεται και ο νέος πρωθυπουργός, πριν ήταν πρωθυπουργός, ήταν πρόθυμος για να με βοηθήσετε να ενισχύσω το μήνυμα έτσι ήταν καλό. Υπό την πρώην κυβέρνηση, καταφέραμε επίσης να απαγορεύσουμε το μαχαίρι ζόμπι, επομένως η εκστρατεία συνεχίζεται και είμαι πολύ ευγνώμων που έχω το αυτί σας».

2_The-King-Meets-Idris-Elba-And-Joins-A-Kings-Trust-Hosted-Discussion-On-Youth-Opportunities.webp

Ο Βασιλιάς Κάρολος είπε στην ομάδα νέων που έχουν υποστεί βία και σε όσους προσπαθούν να βοηθήσουν άλλους:

«Προσπαθούμε να μάθουμε από τις εμπειρίες σας. Ας ελπίσουμε ότι υπάρχει μια ευκαιρία να βοηθήσει η κυβέρνηση».

Ένα πράγμα που με απογοητεύει πολύ είναι να κάνω συνέχεια την ίδια συζήτηση, δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να ακούσουμε, να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και να συνεχίσουμε με αυτό. Και έχετε το δικαίωμα να μας πιέζετε. Το δικαίωμα να πεις στην Υβέτ, σε μένα, στη Λίζα, είπες ότι θα τα βγάλεις πέρα ​​– συνέχισε. Τώρα είναι ώρα για δράση».

1_BRITIAN-ROYALS-YOUTH.webp

Ο Idris Elba τον ακολούθησε, λέγοντας:

«Αυτό το θέμα είχε πάντα ένα ενδιαφέρον όταν χάνουμε μια ζωή…η χώρα μας θέλει να αλλάξει και χτυπά συνεχώς την πόρτα για αλλαγή. Είμαστε τυχεροί που έχουμε μια κυβέρνηση που είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αυτό, το ήθελε και η κυβέρνηση πριν, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μια στιγμή για αλλαγή. Το να έχεις νέους στο τραπέζι είναι πραγματικά, πολύ σημαντικό – να μιλήσεις.»

Ο Βαισιλιά Κάρολος είχε τον τελευταίο λόγο, απευθυνόμενος στην ομάδα:

«Είμαι τόσο περήφανος για τον Idris Elba, το σύστημα λειτούργησε. Μου φαίνεται ότι η μεγάλη φιλοδοξία τώρα πρέπει να είναι να ενώσουμε όλες τις κουκκίδες και να συγκεντρώσουμε όλους τους εμπλεκόμενους προκειμένου να βρούμε τις σωστές λύσεις.

Είμαι πολύ ευγνώμων για όλους εσάς που ήρθατε σήμερα, και βοηθήσατε με όλα αυτά, και ιδιαίτερα εκείνους που πέρασαν από τη διαδικασία και βίωσαν τόσα πολλά στη ζωή τους.»

Μετά την εκδήλωση, ο Βασιλιάς Κάρολος, ο Elba και οι νεαροί συνήγοροι πόζαραν στον κήπο του Clarence House και να κρατούν πουκάμισα της Αγγλίας, ένα δώρο που έφερε ο Idris Elba για τους νέους αγωνιστές.