H Meghan Markle έγινε 43: Ο λόγος που και αυτά τα γενέθλια θα είναι διαφορετικά για εκείνη

H Meghan Markle έγινε 43: Ο λόγος που και αυτά τα γενέθλια θα είναι διαφορετικά για εκείνη

Η Δούκισσα του Sussex όπως φαίνεται θα γιορτάσει τη μέρα οικογενειακά μαζί με τον σύζυγό, πρίγκιπα Harry και τα δύο τους παιδιά.

H Meghan Markle σήμερα Κυριακή 4 Αυγούστου, έχει γενέθλια και κλείνει τα 43α της χρόνια.

Η Δούκισσα του Sussex όπως φαίνεται θα γιορτάσει τη μέρα οικογενειακά μαζί με τον σύζυγό, πρίγκιπα Harry και τα δύο τους παιδιά.

Όπως είναι ήδη γνωστό η οικογένεια ζει πλέον στην Καλιφόρνια για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, από τότε που το ζευγάρι παραιτήθηκε ως μέλη της βασιλικής οικογένειας για μια ζωή προσωπικής και οικονομικής ελευθερίας τον Μάρτιο του 2020.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν απόδραση σε μυστικό παράδεισο της Πορτογαλίας

Οι Sussex διατηρούν χαμηλούς τόνους αλλά είναι γνωστό ότι απολαμβάνουν βραδιές ραντεβού σε μερικά από τα αγαπημένα τους στέκια, όπως το Lucky's Steakhouse και το Tre Lune, όπου η Meghan γιόρτασε και τα 42α γενέθλιά της την προηγούμενη χρονιά.

Οι φίλοι της Meghan Markle είναι επίσης πολύ σημαντικοί για εκείνη και φαίνεται πιθανό ότι θα προγραμματίσει ένα γεύμα κοριτσιών για να σηματοδοτήσει την ιδιαίτερη μέρα των γενεθλίων της.

https://www.instagram.com/p/C9OIsbFo2lt/

Πώς έχει αποφασίσει η να περνάει τα τελευταία χρόνια τα γενέθλιά της;

Μέχρι τα 37α γενέθλιά της, η Meghan Markle ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας και τα γενέθλιά της τα γιόρταζε με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Επίσης το 2019, είχε γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια ως πρώτη φορά μαμά αφού είχε φέρει στον κόσμο τον μικρό Archie. Στα επόμενα γενέθλια το 2020 η Δούκισσα τα είχε περάσει αθόρυβα αφού είχαν έρθει εν μέσω της πανδημίας του COVID-19 και της μετακίνησης των Sussexes στις ΗΠΑ.

Για να σηματοδοτήσει τα 40α γενέθλιά της το 2021, η Meghan ξεκίνησε την πρωτοβουλία της 40x40 για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δεσμευτούν να αφιερώσουν 40 λεπτά από τον χρόνο τους για να υποστηρίξουν τις γυναίκες που επιστρέφουν στη δουλειά.

meghan.markle.official_1715428291_3365578903138691830_47337869290.jpg

Με αφορμή τα γενέθλιά της μάθε κάποια χαρακτηριστικά που ίσως δεν γνώριζες για εκείνη:

Το μικρό της όνομα είναι Rachel, για την ακρίβεια είναι Rachel Meghan Markle. Μας συστήθηκε ως Rachel Zane μέσα από τη σειρά “Suits” αλλά έγινε ευρύτερα γνωστή λίγο μετά την γνωριμία της με τον πρίγκιπα Harry.

Γιορτάζει τα γενέθλιά της απολαμβάνοντας πάντα τηγανητές πατάτες που λατρεύει από μικρό παιδί και είναι αυτοδίδακτη foodie.

Στο σχολείο ήταν συμμαθήτρια με την Scarlett Johansson. Από 2 έως 11 χρονών, η Meghan φοιτούσε στο Little Red School House, το εκπαιδευτικό ίδρυμα για παιδιά της ελίτ του Χόλιγουντ.

Η Meghan είχε από μικρή το μικρόβιο της υποκριτικής, αφού πρωταγωνιστούσε στις σχολικές παραστάσεις. Ωστόσο έχει δύο πτυχία από το Northwestern University. «,Ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική αλλά μισούσα την ιδέα να είμαι κλισέ -μια κοπέλα από το LA που αποφασίζει να γίνει ηθοποιός”, είχε πει σε συνέντευξή της.

Ο πρίγκιπας Harry θέλει να επιστρέψει στο παλάτι όμως τον «μπλοκάρει» η Meghan Markle

Έχει υιοθετήσει ένα προσωπικό στιλ από το οποίο πολλές ήταν εκείνες που έχουν πάρει στοιχεία από εκείνη. Όμως όπως όλες οι γυναίκες, η Meghan τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα παπούτσια. Η συλλογή της κοστίζει περίπου 20.000 λίρες.

meghan.markle.official_1713202842_3346910482108807481_47337869290.jpg

Η Meghan Markle μεγάλωσε έχοντας μία πολύ στενή σχέση με τον πατέρα της, Thomas, έναν συνταξιούχο διευθυντή φωτισμού του Hollywood. Πλέον οι δυο τους είναι αποξενωμένοι και η αρχή έγινε ήδη από την ημέρα του γάμου της Meghan Markle. Εκείνος δεν παρευρέθηκε και έκτοτε η σχέσεις τους έχουν αλλάξει.

Επίσης κάτι που ίσως δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι τον πρώτο καιρό της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry υποκρίνονταν ότι δεν γνωρίζονται στις δημόσιες εμφανίσεις.

«Η ομορφιά του ήταν ότι την πρώτη φορά που η Meghan ήρθε για να μείνει σε εμένα, συναντηθήκαμε σε ένα super market στο Λονδίνο υποκρινόμενοι ότι δεν γνωριζόμαστε οπότε ανταλλάσσαμε μηνύματα από τις δυο άκρες» ο πρίγκιπας Ηarry.

Ηθοποιός του Suits διέγραψε της φωτό της Meghan Markle που είχε αναρτήσει και αυτός είναι ο λόγος

H Meghan Markle λοιπόν, που γεννήθηκε πριν από 43 χρόνια, σαν σήμερα στο Los Angeles και άλλαξε τα δεδομένα στη βασιλική οικογένεια, έδειξε πως το πρωτόκολλο μπορεί να παρακάμπτεται στο όνομα των κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων και χάραξε τη δική της ιστορία στα βασιλικά πράγματα.