Το viral video της Κate Μiddleton και του William για τους Oλυμπιακούς Αγώνες δίχασε για έναν λόγο

Το βασιλικό ζευγάρι ενώθηκε με μερικά άλλα διάσημα πρόσωπα για να επαινέσουν τις προσπάθειες των Βρετανών αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο πρίγκιπας William και η Κate Μiddleton έκαναν μια έκπληξη και εμφανίστηκαν σε ένα νέο Reel στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, συγχαίροντας την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 στο Παρίσι έφτασαν στο τέλος τους.

Το βίντεο αυτό έκανε αίσθηση και ενθουσίασε τους βασιλικούς θαυμαστές παρόλο που συμμετείχαν κι άλλα σημαντικά πρόσωπα σε αυτό. Το βασιλικό ζευγάρι ενώθηκε με μερικά άλλα διάσημα πρόσωπα όπως ο Snoop Dogg και ο David Beckham και άλλοι για να επαινέσουν τις προσπάθειες των Βρετανών αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η απογοήτευση της Kate Middleton και τα δάκρυα για τη διαρροή του μυστικού του νυφικού της

Η Κate Μiddleton γιορτάζει τους Ολυμπιονίκες της Μεγάλης Βρετανίας σε σπάνια εμφάνιση σε βίντεο με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ εν μέσω μάχης με τον καρκίνο
Η Κate Μiddleton και ο πρίγκιπας William ήταν σε αρκετά χαλαρή διάθεση χωρίς να έχουν στο μυαλό τους τα βασιλικά πρωτόκολλα.

Ο πρίγκιπας φόρεσε ένα μπλε πόλο Team GB στο Reel δείχνοντας ακόμα και το καλοκαιρινό του μαύρισμα, ενώ αποκάλεσε τους αθλητές «έμπνευση για όλους μας».
Όσο για την 42χρονη πριγκίπισσα —η οποία αυτή τη στιγμή δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο— φόρεσε ένα λευκό μπλουζάκι με λαιμόκοψη με ναυτικές ρίγες και ένα λεπτό χρυσό κολιέ.

Όπως ήταν λογικό οι βασιλικοί θαυμαστές κατέκλεισαν το Instagram με σχόλια δείχνοντας και γραπτός τον ενθουσιασμό τους για την εμφάνισή τους. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να δούμε το ζευγάρι τόσο χαλαρό ενώ αυτό που παρατήρησαν οι χρήστες ήταν και το αξύριστο look του πρίγκιπα William.

Συγκεκριμένα έγραψαν για τη βασιλική εμφάνιση:

«Έπρεπε να το δω ξανά, μόνο και μόνο για να δω την χαλαρή εμφάνιση του William ! 🙌… και είμαι πολύ μεγάλος για να το γράφω αυτό! 😀😀😀» σχολίασε ένας χρήστης του Instagram στο Reel.

«Σε παρακαλώ, ο William κράτησε αυτό το μούσι, σε θέλουμε έτσι μετά τις διακοπές 🙏🤪» πρόσθεσε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος αστειεύτηκε, «Θα είμαι ειλικρινής, δεν άκουσα τίποτα από αυτά που είπε κανείς αφού είδα τον William με μούσι…..🤩 ."

«Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν πήγαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες», δημοσίευσε ένας θαυμαστής στο X. «Η πριγκίπισσα Αικατερίνη είδε τον πρίγκιπα William με τη γενειάδα και είπε: «Δεν θέλω να σε μοιραστώ με κανέναν σαν αυτόν, και δεν «Θέλω να το ξυρίσεις για να μην πάμε.» Και δεν μπορώ να την κατηγορήσω για αυτό».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίζεται αξύριστος. Το είχε ξανακάνει μία ημέρα των Χριστουγέννων το 2008.

Αν και οι βασιλικοί παρατηρητές ανυπομονούσαν να δουν το ζευγάρι να παρακολουθεί τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες - και ο William είχε αναφερθεί ότι παρευρέθηκε στον αγώνα αναρρίχησης - παρέμειναν πίσω στην Αγγλία καθώς η πριγκίπισσα συνεχίζει να αναρρώνει από τον καρκίνο.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας εθεάθη για τελευταία φορά στον τελικό του Euro στις 14 Ιουλίου, όταν εμφανίστηκε με το συνηθισμένο του ξυρισμένο πρόσωπο και ένα αυστηρό κοστούμι μαζί με τον 11χρονο γιο του Πρίγκιπα George.

11 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι για τον πρίγκιπα George στα 11α γενέθλιά του

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συνήθως δεν επαναλαμβάνουν τα επίσημα καθήκοντά τους μέχρι τον Σεπτέμβριο, όπου περνούν προσωπικές χαλαρές στιγμές. Οπότε η γενειάδα του William ίσως κρατήσει μόνο μέχρι και το τέλος αυτού του καλοκαιριού.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης