Το Παλάτι έκανε update για την επιστροφή του William και της Kate από τις καλοκαιρινές διακοπές

Πατούλια Κατερίνα
Το Παλάτι έκανε update για την επιστροφή του William και της Kate από τις καλοκαιρινές διακοπές

Μετά την επιστροφή του βασιλιά Κάρολου στα επίσημα καθήκοντά του, το Παλάτι μας έκανε ένα update και για τους Wales.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton απολαμβάνουν όπως κάθε χρόνο τις διακοπές τους στο Κάστρο Balmoral στη Σκωτία με τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, αλλά ετοιμάζονται να επιστρέψουν σύντομα στα επίσημα καθήκοντά του με μια μεγάλη δημόσια εμφάνιση.

H νέα εμφάνιση της Kate Middleton θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου

Ο Πρίγκιπας της William ετοιμάζεται για μια νέα δημόσια εμφάνιση μετά την επιστροφή από τις διακοπές με την σύζυγό του, πριγκίπισσα Kate, όπως επιβεβαίωσε το Παλάτι και σύμφωνα με το GB News.

Ο μελλοντικός Βασιλιάς, ο οποίος δραστηριοποιείται στην επίλυση των ζητημάτων των αστέγων, είναι έτοιμος να επισκεφθεί την γκαλερί Saatchi την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 για να δει την Homelessness: Reframed, μια έκθεση που εξερευνά την πολυπλοκότητα των αστέγων.

https://www.instagram.com/p/C-24PhIoa_-/

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο William θα συναντήσει καλλιτέχνες που έχουν συνεισφέρει έργα για την έκθεση, μαζί με όσους έχουν βιώσει την εμπειρία ενώ σου θυμίζουμε πως το πρόγραμμα Homewards, ξεκίνησε από τον William τον Ιούνιο του 2023, επιχειρώντας να αμφισβητήσει τα στερεότυπα γύρω από την έλλειψη στέγης. Η έκθεση, η οποία παρουσιάζει έργα καλλιτεχνών από το Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο, χωρίζεται σε τρεις κύριες ενότητες. Το πρώτο μέρος, «Invisible Words», περιλαμβάνει μια συλλογή πινακίδων που δημιουργήθηκαν από ανθρώπους που βιώνουν την έλλειψη στέγης σε όλο τον κόσμο.

Η επίσκεψη αυτή θα είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του William μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η Middleton θα επιστρέψει κανονικά στις δημόσιες υποχρεώσεις της. Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα υγείας, η Middleton δεν θα επιστρέψει ποτέ στα καθήκοντά της με τον τρόπο με τον οποίο το έκανε με την διάγνωση του καρκίνου και την επέμβαση στην οποία προχώρησε.

Πάντως, αυτή τη στιγμή, το royal ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές γεμάτες διασκέδαση με τα αγαπημένα του πρόσωπα στην εμβληματική βασιλική κατοικία της Σκωτίας, την οποία και τα πριγκιπόπουλα αγαπούν και ήταν και το αγαπημένο μέρος της βασίλισσας Ελισάβετ.

H αναφορά του Emily In Paris στην Kate Middleton

Το πρώτο μισό της τέταρτης σεζόν της σειράς του Netflix, Emily In Paris, έκανε μια σπάνια αναφορά στην πριγκίπισσα της Ουαλίας. Σε μια σκηνή με την Ashley Park, οι royal fans παρατήρησαν ένα πολύ οικείο ρούχο του οίκου Balmain. Κατά τη διάρκεια μιας σκηνής, ο χαρακτήρας της Park, η Mindy Chen, λαμβάνει ένα φόρεμα από το αγόρι της.

Το εν λόγω κομμάτι προέρχεται από τον φανταστικό οίκο μόδας JVMA στη σειρά, αλλά στην πραγματική ζωή, είναι μια δημιουργία Balmain (το Netflix επιβεβαίωσε την εικασία) και το 2023 στο Wimbledon, η Kate φόρεσε ένα παρόμοιο σακάκι Balmain (το δικό της ήταν στο πράσινο της μέντας και όχι ροζ) για να παραβρεθεί σε ένα από τα αγαπημένα της ετήσια γεγονότα. Όταν η Μίντι έβαλε το ροζ φόρεμα, η Emily Cooper την οποία υποδύεται η Lily Colins, λέει στην κολλητή της- η οποία θα παρακολουθήσει κι αυτή έναν αγώνα τένις – πως της φαίνεται «λίγο περισσότερο σαν την Kate Middleton!