Ο πρίγκιπας Harry γίνεται 40 και το παλάτι του εύχεται με ένα σταθερό post όλο νόημα

(AP Photo/Nick Didlick, File)

Μεγάλωσε και ο πάλαι ποτέ «μικρός πρίγκιπας» του Μπάκιγχαμ και η πέμπτη δεκαετία του τον βρίσκει να κάνει τη ζωή που πάντα ήθελε, against all odds.

Ο πρίγκιπας Harry συμπληρώνει σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου 2024, 40 χρόνια ζωής και θα γιορτάσει, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αρχικά με την οικογένειά του στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια με ένα μικρό ταξίδι με τους πιο στενούς του φίλους. Η έκπληξη, όμως ήρθε από το Παλάτι.

Σταθερό post ύστερα από χρόνια

Αυτό ίσως να μην το περίμενε ούτε ο ίδιος ο Harry. Ύστερα από 3 χρόνια που τον είχαν βάλει στον «πάγο», είδαμε στον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού στα social media ένα σταθερό post με ευχές - και ταυτόχρονο story, φυσικά.

«Ευχόμαστε στον δούκα του Sussex ευτυχισμένα 40ά γενέθλια», διαβάζουμε στη λεζάντα και το κλαδί ελαίας που τείνει ο Κάρολος προς τον «άσωτο» υιό του έχει γίνει, ξαφνικά, τεράστιο!

Θα φτάσει, άραγε, μέχρι το Montecito;

Γιατί η βασιλική οικογένεια αγνόησε τελείως τα γενέθλια του πρίγκιπα Archie

Ήρθε η ώρα της ανακωχής;

Ο Harry μπαίνει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του δείχνοντας πιο σίγουρος από ποτέ για τις αποφάσεις που πήρε για τη ζωή του, όταν εγκατέλειψε την πατρίδα του αλλά και τη θέση του ως working royal, υπέρ της ψυχικής υγείας του και ενός καλύτερου «αύριο» για την οικογένεια που έφτιαξε ο ίδιος με τη σύζυγό του, Meghan Markle.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, η πατρογονική του οικογένεια περνά την πιο δύσκολη χρονιά της με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο και τη νύφη του, Kate Middleton να έχουν διαγνωστεί αμφότεροι με καρκίνο.

Παρά τα όσα τους χωρίζουν λοιπόν - και δεν είναι και λίγα, αν σκεφτεί κανείς τι βόμβες έχει ρίξει ο «μικρός» από τη στιγμή που έφυγε από το παλάτι μέσα από τις αποκαλύψεις του, έντυπες ή μη - ίσως ήρθε η ώρα να γεφυρωθεί το χάσμα και ο Κάρολος, ως μεγαλύτερος φαίνεται να κάνει το πρώτο βήμα.

Μία πρώτη ανάγνωση της σημερινής ανάρτησης δίνει αυτή την ερμηνεία, ωστόσο, θα έλεγαν πολλοί πως υπάρχει ακόμη ο «σκόπελος» William ο οποίος δεν είναι τόσο διαλλακτικός όσο ο πατέρας του.

Ο πρίγκιπας William δεν θέλει ο Harry να είναι παρών στη στέψη του και ο λόγος είναι κατανοητός

Οι σχέσεις των δύο αδελφών ήταν όντως πολύ άσχημες με τον διάδοχο να μην είχε την παραμικρή διάθεση να συγχωρήσει, ή έστω να καταλάβει τα όσα έκανε ο Harry όταν έκλεισε την πόρτα του παλατιού πίσω του και διάλεξε άλλον δρόμο.

Μήπως όμως η ζωή, με όλα όσα έφερε στην οικογένειά του, έκανε τον William να το ξανασκεφτεί; Γιατί και από τα δικά του social είδαμε μια υπέρβαση. Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση στον λογαριασμό του βασιλιά, οι ευχές προς τον εορτάζοντα Harry έφυγαν και από story του λογαριασμού του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ε, δεν μπορεί. Τυχαίο δεν είναι αυτό το «δύο στα δύο»!


Έχει βρει την αποστολή του στη ζωή

«Είχα άγχος για τα 30, είμαι ενθουσιασμένος για τα 40», αναφέρει ο δούκας του Sussex σε δήλωση που εξέδωσε με την αφορμή της ημέρας συμπληρώνοντας πως «Ανεξάρτητα από την ηλικία, η αποστολή μου είναι είμαι 'παρών' και να κάνω το καλό στον κόσμο».

Σε αυτή την παραδοχή φαίνεται ότι συνετέλεσε και το γεγονός ότι έγινε πατέρας, πράγμα το οποίο εξηγεί χαρακτηριστικά. «Το ότι είμαι πατέρας δύο εξαιρετικά ευγενικών και αστείων παιδιών μου έδωσε μια φρέσκια οπτική στη ζωή αλλά και μια μεγαλύτερη ένταση στην εστίαση μου στη δουλειά. Η πατρότητα είναι μία από τις μεγαλύτερες χαρές και κάνει απλά πιο μεγάλη τη δέσμευσή μου να κάνω αυτό τον κόσμο καλύτερο».

Ηarry- Meghan Markle: H συγκινητική στιγμή στην Κολομβία και η αναφορά στον Archie

Ο Archie και η Lilibet είναι σήμερα 5 και 3 ετών αντίστοιχα και, η αλήθεια είναι πως έχουμε πολύ καιρό να δούμε φωτογραφία τους. Ίσως με αφορμή τα γενέθλια του μπαμπά Harry η μαμά Meghan κάτι μοιραστεί; Θα δείξει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης