Kate Midlleton: 7 λεπτομέρειες που «έχασες» στο βίντεo για τον καρκίνο έχουν τη δική τους σημασία

Οι συναρπαστικές λεπτομέρειες του απρόσμενα συγκινητικού βίντεο της Kate που μπορεί να έχουν χάσει και οι πιο αετομάτηδες royal fans. 

Ούτε μία εβδομάδα δεν πέρασε από τη στιγμή που η Kate Middleton μοιράστηκε ένα συγκινητικό, οικογενειακό βίντεο για να ανακοινώσει το τέλος των χημειοθεραπειών της και, στην ουσία, την είσοδό της στο επόμενο στάδιο της ανάρρωσης κι εμείς στεκόμαστε σε μερικά σημεία που αξίζουν λίγη περισσότερη προσοχή.

Εκατομμύρια κόσμου παρακολούθησαν το ιδιαίτερα προσωπικό βίντεο με το οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάστασή της, χαρίζοντας και μια σπάνια εικόνα της προσωπικής της ζωής με την οικογένειά της, κι όμως, μερικά σημεία μπορεί να ξέφυγαν ακόμη και από τους πιο... αετομάτηδες royal fans.

Η Nikki Sutherland και η Natasha Livingstone τα εντοπίζουν μέσα από την Daily Mail κι εμείς τα μεταφέρουμε.

1. Τα δύο σκυλιά που φαίνονται να παίζουν στην ύπαιθρο του Νόρφολκ με την οικογένεια των Waleses είναι η Orla, ένα μαύρο αγγλικό κόκερ σπάνιελ, που τους έδωσε ο αδερφός της Kate, James Middleton, όταν ο δικός του σκύλος γέννησε έξι κουτάβια το 2020 και η Nalah, ένα καφέ σπάνιελ που φαίνεται φευγαλέα στο βάθος, και ανήκει στον James. Για την ιστορία, το Orla είναι ένα ιρλανδικό όνομα που σημαίνει «χρυσή πριγκίπισσα».


2. Δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι ο William ήταν υπολοχαγός της RAF, η οικογένεια (μαζί με τους παππούδες) παίζει χαρτιά με το Battle of Britain. Μία τράπουλα κοστίζει 5,49 £ και περιλαμβάνει πιλότους μαχητικών RAF που κέρδισαν τον έλεγχο του ουρανού το 1940, καθώς και εικόνες Spitfires και αφίσες εν καιρώ πολέμου. Ο Βασιλιάς των Καρδιών δείχνει ακόμη και τη Βασιλική οικογένεια εκείνη την εποχή, ενώ ο Βασιλιάς των Διαμαντιών είναι ο Winston Churchill.

3. Η Κέιτ φαίνεται να οδηγεί ένα Land Rover Defender 110. Το μοντέλο, που κοστίζει από 60.470 λίρες, είναι αυτό που αγαπούσαν ιδιαίτερα και οι παππούδες του William, η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος.

«Ήταν η δύναμή μου»: H Ελισάβετ ακολούθησε τον Φίλιππο στην αιωνιότητα

4. Το φαγητό για πικνίκ περιλαμβάνει μια τσάντα με πατατάκια φτιαγμένα από την εταιρεία Herefordshire Tyrrells. Το πορτοκαλί πακέτο υποδηλώνει ότι είναι η πιο υγιεινή εκδοχή της «γλυκοπατάτας», καρυκευμένη με θαλασσινό αλάτι, που πωλείται προς 2,75 £ από την Ocado.

5. Ο πρίγκιπας Τζορτζ φοράει ένα μπλε μπλουζάκι από το high street shop Mango. Κατασκευασμένο στο Μπαγκλαντές (!) από 100 τοις εκατό βαμβάκι και κοστίζει 9,99 £, στο μπροστινό μέρος υπάρχει ένας φοίνικας στο ηλιοβασίλεμα με τις λέξεις «Explore The Horizon». Το πίσω μέρος απεικονίζει έναν windsurfer σε μια ήρεμη θάλασσα δίπλα στις λέξεις: «Ο ωκεανός καλεί και πρέπει να φύγω».

6. Το γιγάντιο φυτό γλάστρας, που φαίνεται σε κάποιο σημείο, σύμφωνα με τον ειδικό κηπουρικής του MoS, Martyn Cox, είναι πιθανότατα ένα από την οικογένεια Alocasia εγγενές στην τροπική και υποτροπική Ασία και την ανατολική Αυστραλία. Υπάρχουν εκατοντάδες ποικιλίες και οι ιδιοκτήτες συμβουλεύονται να φορούν γάντια όταν χειρίζονται τα επιδεικτικά φύλλα επειδή περιέχουν οξαλικό ασβέστιο, το οποίο είναι τοξικό για τον άνθρωπο.

Η Kate Middleton συνεχίζει να είναι μια κανονική μαμά: Οι στιγμές με τα 3 παιδιά της που ξεχώρισαν

7. Στο soundtrack ακούμε το τραγούδι Ireland του Ben Winwood που σπούδασε μουσική στο Πανεπιστήμιο του Westminster στο Λονδίνο και ζει κοντά στο Εθνικό Πάρκο Snowdonia. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης περιγράφει τη συνθετική του προσπάθεια ως «τεχνική», λέγοντας: «Φυσικά έχω απήχηση σε ταινίες που έχουν μια ωμή, ανθρώπινη διάσταση στην αφήγηση και τα θέματά τους».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης