Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ: Ο στολισμός, το νυφικό και οι γαλαζοαίματες εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Photos: NDP Photo Agency

Ύστερα από πολλές αναβολές, τελικά ο γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του αγαπημένου της, Matthew Kumar τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ιερή Μητρόπολή Αθηνών.

Τέσσερα χρόνια μετά την αρχική ημερομηνία που είχαν ορίσει για τον γάμο τους, η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Matthew Kumar παντρεύτηκαν σε μια πολύ λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Ιερή Μητρόπολη της Αθήνας, παρουσία των οικογενειών τους και πλήθος κόσμου.

Πρώτος στην εκκλησία έφτασε ο γαμπρός, ο οποίος δεν σταμάτησε να γελά στιγμή και είχε κοντά του την οικογένειά του.

Σιγά σιγά άρχισαν να φτάνουν οι προσκεκλημένοι, από τους οποίους φυσικά ξεχώρισαν οι συγγενείς της νύφης.

Η οικογένεια της νύφης

Πρώτοι έκαναν την εμφάνισή τους η Marie Chantal συνοδευόμενη από τους τέσσερις γιους της, Κωνσταντίνο Αλέξιο (25), Αχιλλέα Ανδρέα (24), Οδυσσέα Κίμωνα (20) και Αριστείδη Σταύρο (16).

Για την περίσταση, η Marie Chantal επέλεξε ένα μάξι, σομόν (αρκετά αυστηρό) φόρεμα του οίκου Luis Vouitton, με σούρες και ψηλό λαιμό ενώ για όποιον αναρωτιέται πού ήταν τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, η απάντηση έρχεται στη συνέχεια (μαζί με εικόνες φυσικά!)

Στη συνέχεια έφτασε ο «μικρός» της οικογένειας του Κωνσταντίνου, Φίλιππος, μαζί με τη σύζυγό του, Nina Flohr και τον πατέρα της, δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, Thomas Flohr.

Κομψότατη όπως πάντα η Nina, όμως, χωρίς αμφιβολία, αυτό που «κλέβει» το βλέμμα στην εμφάνισή της είναι το εντυπωσιακό (και λίγα λέμε) περιδέραιο στον λαιμό της.

Οι γάμοι των Γλύξμπουργκ στην Αθήνα- Ο Φίλιππος γαμπρός στη Μητρόπολη 57 χρόνια μετά τον Κωνσταντίνο

Σειρά είχε η Αλεξία, πρωτότοκη του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, η οποία έφτασε με τον σύζυγό της, Carlos Morales και τρία από τα τέσσερα παιδιά τους. Το «παρών» μαζί με τους γονείς τους έδωσαν οι Anna Maria (20), ο Carlos (18) και η Amelia (17), ενώ η 21ός έτους Arietta απουσίαζε. Ξέρουμε, όμως πού ήταν!

Η Erietta μαζί με την εξαδέλφη της, Μαρία Ολυμπία, εμφανίστηκαν λίγο αργότερα, μαζί με τις υπόλοιπες φίλες της νύφης, καθώς ανήκαν στην ομάδα των κυρίων επί των τιμών [bridesmaids]. Εκθαμβωτικές, αμφότερες με το λιλά σατέν φόρεμα των παρανύμφων.

Η μητέρα της νύφης, Άννα Μαρία, έφτασε στην εκκλησία ντυμένη δια χειρός Celia Kritharioti επίσης, και συνοδευόμενη από τον γιο της Νικόλαο, ο οποίος, είναι η πρώτη φορά που ύστερα από 14 χρόνια δεν συνοδεύεται από την Τατιάνα Μπλάτνικ. Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Απρίλιο.

Στην εκκλησία, λίγο πριν από τη νύφη έφτασε και η θεία της, βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, μαζί με τις κόρες της, Infanta Elena και Infanta Christina και τα εγγόνια της, Irene και Miguel ενώ αντίθετα από το Pre wedding party χθες, δεν ήταν μαζί τους η αδελφή της, Ειρήνη.

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Το φόρεμα στο pre wedding party και οι υπόλοιπες εμφανίσεις της οικογένειας

Η άφιξη της νύφης

Λίγο αργότερα έφτασε και η Θεοδώρα, συνοδευόμενη από τον μεγάλο της αδελφό, Παύλο. Οι δυο τους έφτασαν στη Μητρόπολη με ένα τζιπ και η νύφη δεν σταμάτησε να χαιρετά τον κόσμο και να χαμογελά.

Ο στολισμός τόσο στο τζιπ όσο και στην εκκλησία ήταν βασισμένος στα λευκά τριαντάφυλλα διαφόρων μεγεθών.

Εντυπωσιακό το ρομαντικό νυφικό από οργάντζα, ζωγραφισμένο στο χέρι και διακοσμημένο με κρύσταλλα και χειροποίητα λουλούδια, που φέρει την υπογραφή της διεθνούς σχεδιάστριας Celia Kritharioti που επέλεξε η Θεοδώρα.

Το νυφικό διέθετε μακριά ουρά, ενώ το μπούστο του ήταν κεντημένο εξολοκλήρου στο χέρι με απλικέ δαντέλες. Η Θεοδώρα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το βασιλικό πέπλο και την οικογενειακή τιάρα, τα οποία αποτελούν ιστορικά κειμήλια της βασιλικής οικογένειας.

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως το βασιλικό πέπλο παρέμεινε στο ιστορικό ατελιέ για έναν ολόκληρο μήνα για να διασφαλιστεί η τέλεια εφαρμογή του.

Η νύφη μπορεί να έφτασε 26 λεπτά καθυστερημένη στο μυστήριο, όμως ο γαμπρός δεν έχασε ούτε λεπτό το χαμόγελό του και το ζευγάρι χάρισε στον κόσμο τις χαρακτηριστικές πόζες με το φιλί αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης