Ο Joe Jonas αγαπάει Ελλάδα: Από τα σοκάκια της Μυκόνου στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Joe Jonas αγαπάει Ελλάδα: Από τα σοκάκια της Μυκόνου στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο ίδιος δεν λέει να φύγει από την Ελλάδα και εδώ και λίγες μέρες κάνει διακοπές στην Αθήνα αλλά και στα νησιά των Κυκλάδων.

Ο Joe Jonas φαίνεται να έχει λατρέψει την Ελλάδα και το δείχνει σε κάθε του post αλλά και εμφάνιση.

Ο ίδιος δεν λέει να φύγει από την Ελλάδα και εδώ και λίγες μέρες κάνει διακοπές στην Αθήνα αλλά και στα νησιά των Κυκλάδων. Ο διάσημος τραγουδιστής και μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers απολαμβάνει ξέφρενα ξενύχτια στην πρωτεύουσα, αλλά και αμέτρητες βουτιές στις παραλίες της χώρας μας.

Priyanka Chopra- Nick Jonas: Οι καλοκαιρινές διακοπές και η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη τους

Οι καλοκαιρινές του διακοπές

Ο γνωστός τραγουδιστής του συγκροτήματος Jonas Brothers ενθουσιασμένος από τις ομορφιές του τόπου μας ενημερώνει συνεχώς τον λογαριασμό του στο Tiktok και το Instagram αποκαλύπτοντας τα μέρη στα οποία βρίσκεται.

«Πίνω ελληνικό καφέ, μαζί με ελληνική σαλάτα, ελληνικό γιαούρτι, όμορφη ελληνική μουσική…στην Ελλάδα. Ξέρετε που φτιάχνονται οι τηγανιτές πατάτες; Σωστά, στην Ελλάδα»

Στιγμές χαλάρωσης εκτός από την Αθήνα πέρασε και στο νησί των ανέμων τη Μύκονο. Ο Joe Jonas ταξίδεψε στο νησί και οι φωτογραφικοί φακοί «πήραν φωτιά» σε κάθε του έξοδό στα γραφικά δρομάκια της Χώρας. Ο γοητευτικός καλλιτέχνης φαινόταν χαλαρός και συνομιλούσε με τους δύο φίλους του οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί του στο νησί.

Ο Joe Jonas έχει γενέθλια και η Sophie Turner του ευχήθηκε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Τα ξέφρενα ξενύχτια του Joe Jonas στην Αθήνα

Ο Joe Jonas αρχικά όπως έγινε γνωστό και μέσα από πολλά stories που τράβηξαν οι θαμώνες του μαγαζιού, βρέθηκε σε νυχτερινό μπαρ της Αθήνας και τραγούδησε στο πλάι στον Ηλία Μπόγδανο. Οι 2 καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί τη γνωστή επιτυχία του Αμερικανού, «Cake by the Ocean».

bogdanos

Ο Αμερικανός τραγουδιστής το βράδυ του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε και στην φαντασμαγορική συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ σε κοινή παρέα με τον Liam Hemsworth, την Kylie Minogue και τοω Luke Evans.

https://www.instagram.com/reel/C7-H0ooyNV6/

Ο Joe Jonas δεν λέει να σταματήσει τις εξόδους στην Ελλάδα αφού πριν λίγες μέρες πήγε και στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και κυριολεκτικά τα «έσπασε». Ο ίδιος είδε και από ότι φάνηκε απόλαυσε τη διασκέδαση των Ελλήνων . Φυσικά στο τέλος της βραδιάς συναντήθηκε και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τον οποίο έβγαλαν και κοινή φωτογραφία στο καμαρίνι του Έλληνα τραγουδιστή.

argiros_konstantinos_