Ο Ετεοκλής Παύλου έγινε 34 ετών: Τα κοινά γενέθλια με την Ελένη Χτζίδου και η τούρτα έκληξη

Ο Ετεοκλής Παύλου έγινε 34 ετών: Τα κοινά γενέθλια με την Ελένη Χτζίδου και η τούρτα έκληξη

Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου έχουν πολύ κοντά ημερολογιακά γενέθλια και αποφάσισαν να τα γιορτάσουν μαζί.

Με γιορτινή διάθεση πέρασαν το βράδυ του Σάββτου 15/6, ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου αφού ο παρουσιαστής γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα πολύ όμορφο πάρτι σε γνωστό μαγαζί της Κηφησιάς.

Οι παρουσιαστές του Breakfast@star κάλεσαν όλη την ομάδα της εκπομπής και γιόρτασαν όλοι μαζί μέχρι πρωίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Ελένη Χατζίδου φαινόταν ευτυχισμένη δίπλα στον σύζυγό της ενώ δεν σταματούσε να τον φιλάει και να τον βγάζει φωτογραφίες.

Την τούρτα του Ετεοκλή Παύλου επιμελήθηκε η ίδια, με αρκετά καλοκαιρινά στοιχεία, ενώ στην κορυφή είχε μια μεγάλη καρύδα που είχε πάνω τα κεράκια.

1718539818184-432493270-tourta.webp

Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου έχουν πολύ κοντά ημερολογιακά γενέθλια. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, έχει γενέθλιά 13 μέρες μετά, δηλαδή στις 28 Ιουνίου και για αυτό επέλεξαν να σβήσουν μαζί τα κεράκια μιας και γιορτάζουν τον ίδιο μήνα.

Η έκπληξη της Ελένης Χατζίδου για τα γενέθλια της κόρης και η ξεχωριστή τούρτα

Η οn air έκπληξη και η διευκρίνηση της ηλικίας

Η χθεσινή τούρτα που έσβησε ο Ετεοκλής Παύλου δεν ήταν η πρώτη αφού την Παρασκευή οι συνεργάτες της εκπομπής μαζί με τη σύζυγό του του έκαναν έκπληξη για τα γενέθλιά του on air.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε στην αρχή της εκπομπής στα γενέθλια του συζύγου της , ενώ εκείνη την ώρα η παραγωγή έφερνε στο πλατό μία εντυπωσιακή τούρτα.

https://www.instagram.com/p/C8M25GloetQ/

Ο Ετεοκλής Παύλου φανερά ξαφνιασμένος χάρηκε με την έκπληξη, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του και δηλώνοντας ότι φέτος «κλείνει» τα 34.

Η ατάκα αυτή, ωστόσο, φαίνεται να μην άρεσε τόσο στην Ελένη Χτζίδου η οποία αντέδρασε λέγοντάς του τη «σωστή» ηλικία που πρέπει να δηλώνει:

«Μη λες 34. Μη λες 34, γιατί έχω πει ότι σε περνάω 10 χρόνια, και όταν λες 34, εγώ γίνομαι 44. Και εγώ είμαι 43 ακόμα, για αυτό θα λες 33»