Η Λάουρα Νάργες απέδειξε με μια φωτογραφία ότι ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που αγαπάς

Η Λάουρα Νάργες απέδειξε με μια φωτογραφία ότι ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που αγαπάς

Η ίδια έκανε ένα όνειρό της πράξη

Η Λάουρα Νάργες είναι έμπνευση για όλες όσες είχαν πάντα απωθημένο να ξεκινήσουν το αγαπημένο τους χόμπι αλλά το το τόλμησαν ποτέ. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια λοιπόν το έκανε πράξη και ξεκίνησε μπαλέτο!

Αν και η Λάουρα Νάργες μετά τον ερχομό του παιδιού της είχε επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας έτσι ώστε να ασχοληθεί πλήρως με το κομμάτι της μητρότητας, τον τελευταίο καιρό κάνει κάποια νέα βήματα στη ζωή της και την καθημερινότητα της και προσπαθεί σιγά σιγά να επιστρέψει σε πράγματα που η ίδια αγαπάει, όπως ο χορός. Άλλωστε αν πάμε λίγα χρόνια πίσω θα θυμηθούμε ότι την Λάουρα την γνωρίσαμε πρώτη φορά ως χορεύτρια στο «Dancing with the stars»

Έτσι το μεσημέρι της Παρασκευής 21/6 η ίδια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως ξεκίνησε μπαλέτο αφήνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους σε έκπληξη!

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις οποίες τη βλέπουμε ντυμένη μπαλαρίνα πριν από την παράσταση της σχολής της. Με αυτόν τον τρόπο η ίδια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα, ότι μπορούμε πάντα να κάνουμε αυτό που αγαπάμε όποια στιγμή της ζωή μας κι αν διανύουμε.

Platinum blonde: Η Λάουρα Νάργες αποχαιρέτησε το καστανό χρώμα στα μαλλιά της

Η νέα μπαλαρίνα όπως θα δεις φόρεσε το κορμάκι και τα παπούτσια του μπαλέτου και με τεράστια χαρά που κατάφερε να ασχοληθεί με την μεγάλη της αγάπη, τον χορό, έγραψε:

«Θυμάστε όταν είχα μοιραστεί την σκέψη μου μαζί σας τον χειμώνα πως θέλω να ξεκινήσω μπαλέτο; Ε, ξεκίνησα Και σήμερα έχουμε την παράσταση της σχολής μας! Υπέροχη η ιδιοκτήτρια κυρία Ελπίδα, έμπνευση η δασκάλα μας κυρία Άντζελα, τρομερά ταλαντούχες οι συμμαθήτριες μου (οι μισές δυστυχώς δεν είναι στις φωτό). Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που αγαπάς, ισχύει!!! Ο χορός είναι μαγεία, τέχνη, έκφραση ψυχής, πόνος, πειθαρχία, και βλέπω πως δεν έπρεπε ποτέ να επιτρέψω να τον αφήσω. Μου είχε λείψει τόσο πολύ!!! Ελπίζω μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να καταφέρω να ανέβω στις pointe»

Με ένα post η Λάουρα Νάργες είπε όλα όσα νιώθει και βιώνει μια σύγχρονη μαμά καθημερινά

https://www.instagram.com/p/C8et1TXi0kk/

Το νέο βήμα της Λάουρας Νάργες εκτός από μπαλέτο είναι και η νέα της σειρά μαγιό

Πριν από λίγο καιρό η νέα επιχειρηματίας λάνσαρε το νέο της brand με μαγιό, ένα project το οποίο ετοίμαζε για αρκετό καιρό και για το οποίο είναι πολύ περήφανη

«Λανσάρουμε το πρώτο μου brand και το συναίσθημα είναι μοναδικό! Ανυπομονώ τόσο πολύ να μοιραστώ μαζί σας όσα σας ετοιμάζω με την απίστευτη ομάδα μου, δεν έχετε ιδέα! Θα περάσουμε ένα φανταστικό καλοκαίρι μαζί, και αυτό είναι μόνο η αρχή! Are you ready for @oui.slay ? I absolutely am!!!»

https://www.instagram.com/p/C7rDFPHCbXH/