Ρένεση και Μάστορας στο πρώτο τρέιλερ για τη ζωή του Καζαντζίδη και τα σχόλια εξηγούν την ανατριχίλα

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Χρήστος Μάστορας και Κλέλια Ρένεση, δημοσίευσαν το τρέιλερ της ταινίας και ήταν φανερά ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα.

Το τρέιλερ της Πολυαναμενόμενης ταινίας «Υπάρχω» για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη κυκλοφόρησε σήμερα.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Χρήστος Μάστορας και Κλέλια Ρένεση, δημοσίευσαν το τρέιλερ της ταινίας στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram και ήταν και οι δυο τους φανερά ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα.

Στο τρέιλερ εντύπωση προκαλεί η μεταμόρφωση των πρωταγωνιστών οι οποίοι μοιάζουν εκπληκτικά με τους ήρωες που υποδύονται. Επίσης η φωνή του Χρήστου Μάστορα, μοιάζει απίστευτα με τον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή, Στέλιο Καζαντζίδη.

Μέσα στο βίντεο ακούγεται το «Υπάρχω» με τη φωνή του Χρήστου Μάστορα και μπροστά στα μάτια μας ξετυλίγεται η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, από το εργοστάσιο και τη ζωή στην Αμερική και στην Columbia μέχρι τους έρωτες της ζωής του.

Το πρώτο πλάνο του trailer βρίσκει τον νεαρό Στέλιο στο στούντιο να τραγουδά τα πρώτα του τραγούδια. Ο Χρήστος Μάστορας εκτός από την εκπληκτική ομοιότητα στη φωνή με τον αείμνηστο τραγουδιστή, ενσαρκώνει καταπληκτικά και τον ρόλο του.

Δες το τρέιλερ:

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου. Στο τρέιλερ είδαμε και την πρώτη εμφάνιση της Ασημένιας Βουλιώτη - της αγαπημένης μας Δεσποινιώς από τις Ψυχοκόρες - η οποία υποδύεται τη Μαρινέλλα σε νεαρή ηλικία. Τα χρόνια του έρωτα και της συνεργασίας της με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Η ταίνια «Υπάρχω» αναμένεται ότι θα βγει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.

Τα σχόλια για το τρέιλερ του «Υπάρχω» έπεσαν βροχή και όχι άδικα

Από τα πρώτα λεπτά που οι συντελεστές της ταινίας θέλησαν να δημοσιεύσουν σήμερα το τρέιλερ, καλλιτέχνες αλλά και άνθρωποι που περιμένουν να δουν την ταινία σχολίασαν γεμάτοι θαυμασμό αυτά τα λίγα λεπτά που είδαν από την ταινία. Συγκεκριμένα ανάμεσα στους καλλιτέχνες που σχολίασαν ήταν η Ελένη Φουρέιρα, ο Νίκος Αλιάγας, ο Πάνος Βλάχος, η Κατερίνα Παπουτσάκη και πολλοί ακόμα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης