Γεωργία Καλτσή & Δημήτρης Κίτσος: Στη σειρά «Στα 4» αυτοσαρκάζουν την αναπηρία και λένε αλήθειες

Κατερίνα Μπούσιου

«Δεν θέλουμε να είμαστε ήρωες»: Η αθλήτρια και πρωταγωνίστρια της πρωτότυπης τηλεοπτικής σειράς, «Στα 4» του ΑΝΤ1+,  Γεωργία Καλτσή, μοιράζεται τη δική της προσωπική ιστορία και κάνει ένα μοναδικό ντουέτο στην TV, με τον ηθοποιό Δημήτρη Κίτσο. 

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που της έδιναν ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσει μετά το τραγικό τροχαίο που είχε στην Κηφισίας, στο Μαρούσι, πριν από 8 χρόνια, η Γεωργία Καλτσή ξαναγεννήθηκε. Εκείνη τη βραδιά έχασε τον κολλητό της φίλο, Αποστόλη, η καλύτερή της φίλη είχε γενέθλια και τραυματίστηκε σοβαρά και από το επόμενο λεπτό ξημέρωσε μία άλλη ζωή για την ίδια. Ζόρικη αρχικά, πρακτικά δύσκολη (ακόμη), αλλά και ωραία. Φωτεινή. Πίστεψέ το, είναι αλήθεια.

Η Γεωργία είναι αθλήτρια ξιφασκίας, έχει κάνει μεταπτυχιακό στη Νευρολογία, είναι εκπαιδεύτρια ΑμεΑ, λατρεύει τα ταξίδια, παίζει μπάσκετ και seat ski, κάνει καταδύσεις, έχει κάνει modeling και το τελευταίο διάστημα είπε ένα «γιατί όχι;» και έγινε η «Στέλλα», η «Στελλάρα» όπως την λέει ο κολλητός της, πρωταγωνίστρια στην πιο πρωτότυπη σειρά που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, με τίτλο «Στα 4», από τον ΑΝΤ1 +.

Είναι ένα μοντέρνο κορίτσι σε αμαξίδιο που αυτοσαρκάζεται, που απεχθάνεται όλα τα μηνύματα ενδυνάμωσης που της καρφιτσώνουν στα social media, που θέλει να ερωτευτεί, που θέλει να τα ζήσει όλα αλλιώς. Καμία μιζέρια, καμία ηττοπάθεια και κανένα παρατραβηγμένο δράμα για τις ανάγκες μίας σειράς μυθοπλασίας δεν θα βρεις στον κόσμο της «Στέλλας».

Όταν θα δεις τη σειρά θα καταλάβεις πόσα λάθη έκανες και πόσο λάθος σκέφτεσαι για τα άτομα που κινούνται διαφορετικά από εσένα.

«Τα κορίτσια με ρόδες πάνε παντού», λέει το μότο της σειράς και ήδη αυτά τα κορίτσια έγιναν φίλες μας

Πώς όμως πείστηκε να γίνει ηθοποιός; Η Γεωργία Καλτσή αποκαλύπτεται στο Queen.gr μιλώντας για έρωτες, σχέσεις, ιδανικά και όνειρα:

«Διάβασα το σενάριο και ήταν ρεαλιστικό. Είναι όλες αυτές οι καταστάσεις που και εγώ έχω ζήσει σε αρχικό στάδιο όπως και άλλοι φίλοι μου. Με εμπιστεύτηκαν από την παραγωγή και τους εμπιστεύτηκα. Και να' μαι τώρα στην μικρή οθόνη! Δεν νιώθω όμως ως ηθοποιός γιατί είμαι κατά βάση αθλήτρια. Μου αρέσει όμως η υποκριτική και επειδή είμαι γενικά κοινωνική δε δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ».

Ο Δημήτρης Κίτσος (ο φυσιοθεραπευτής στην κολύμβηση) σε αποκαλεί «Στελλάρα» στη σειρά για να δείξει τον δυναμισμό σου. Πόσο Στελλάρα είσαι στη ζωή σου;

Είμαι Στελλάρα, έχω αρκετά κοινά μαζί της. Είναι ένα ανήσυχο πνεύμα που προσπαθεί να ανεξαρτητοποιηθεί, να γίνει αυτόνομη. Έχω στοιχεία της για αυτό και την υποδύομαι όσο καλύτερα μπορώ. Μη ξεχνάς πως δεν είμαι ηθοποιός. Το μόνο που έκανα ήταν κάποια μαθήματα για ένα μήνα ειδικά για τη σειρά στο στούντιο του ΑΝΤ1 αλλά είχα και όλους τους συντελεστές της σειράς που ήταν γλυκύτατοι απέναντί μου και με βοήθησαν αρκετά. Κάποιοι μάλιστα μου είπαν ότι δέχτηκαν να συμμετέχουν στη σειρά γιατί είμαι πραγματικά ανάπηρη και όχι μία ηθοποιός που θα υποδυθεί μία ανάπηρη. Η παραγωγή όπως είπε και ο κύριος Μιχάλης Ίσκας (CEO των Antenna Studios), την ημέρα της πρώτης προβολής, έβαλε ένα στοίχημα μαζί μου. Νομίζω ότι το κερδίσαμε.

Εκείνο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση εκείνη την ημέρα, είναι πως μέσα στην μεγάλη κινηματογραφική αίθουσα οι περισσότεροι από το κοινό ήταν φίλοι σου και μας ξεσήκωσαν με τα χειροκροτήματά τους και τον ενθουσιασμό τους. Είναι φίλοι που είχες από πριν ή τους απέκτησες μετά το ατύχημά σου;

Εκείνη τη βραδιά να φανταστείς ήταν μερικοί μόνο από τους φίλους μου! Οι περισσότεροι ήταν άνθρωποι που με ήξεραν πριν από το ατύχημα. Από τον παιδικό μου έρωτα με την κοπέλα του, τον εφηβικό μου έρωτα επίσης με την κοπέλα του, φίλες και φίλοι από την Ναύπακτο, φίλες και φίλοι από την Κατερίνη και την Θεσσαλονίκη. Χάρηκα τόσο πολύ που τους είχα κοντά μου εκείνη τη βραδιά.

Πως τα κατάφερες και διατηρείς τόσο καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους σου;

Καταρχάς δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να κρατήσω κακία και από την άλλη πλευρά έχω ζήσει μαζί τους τα παιδικά μας και εφηβικά μας χρόνια, αλλά και γενικά με τους πρώην συντρόφους μου διατηρώ πολύ καλή σχέση. Ήταν μαζί μου και όλη την περίοδο μετά το τροχαίο. Όλοι οι δικοί μου άνθρωποι ήταν κοντά μου εκείνο το εξάμηνο. Δεν θα περνούσε αλλιώς o χρόνος.

Στο πρώτο επεισόδιο αντιδράς όταν όλοι σου λένε πως είσαι πρότυπο θάρρους. Αυτό το #hashtag δύναμη που συνέχεια ειρωνεύεσαι ως Στέλλα όταν βγάζουν οι άλλοι selfies μαζί σου. Τελικά σας έχουμε φορτώσει ένα βάρος άθελά μας με το να τονίζουμε πόσο σπουδαίοι είστε ενώ δεν είναι αυτό που έχετε ανάγκη;

Έχουν ξεπεραστεί πια όλα αυτά τα στερεότυπα και τα ταμπού είτε χρησιμοποιούμε την λέξη ανάπηρος, είτε την λέξη ΑμεΑ.

Όλοι προσπαθούν να εκθειάσουν αυτά τα άτομα, επειδή η ίδια η κοινωνία δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο για εκείνους, πέρα από αυτό. Τους καθιστά λοιπόν ήρωες. Δεν θέλουμε λοιπόν να είμαστε ήρωες.

Μπορούμε να έχουμε εύκολη πρόσβαση παντού; Αυτό είναι που μας νοιάζει. Ήρωες λίγο πολύ είναι όλοι οι άνθρωποι που παλεύουν στην καθημερινότητά τους.

Το «Stay cute and sexy» είναι αυτό που με εκφράζει

Γεωργία αναμετρήθηκες με τον εαυτό σου και τη γυναικεία σου φιλαρέσκεια μετά το ατύχημα; Πώς αγάπησες την διαφορετική εικόνα σου; Γιατί πραγματικά φαίνεται ότι αγαπάς τον εαυτό σου.

Το πήρα πατριωτικά. «Πάτησα» γενικά στην αυτοπεποίθηση που είχα και πριν από αυτό ως άνθρωπος, στην σιγουριά που έχω για ότι κάνω στη ζωή μου. Πάντα ήμουν και είμαι πρόθυμη να μάθω και να ακούσω, έχω επιμονή αλλά και υπομονή. Αυτά με βοήθησαν.

Δεν πέρασες τη φάση του να κάνεις ovedose καλλωπισμού για να πας κόντρα σε ότι σου συνέβαινε;

Πάντα ήμουν έτσι και δεν χρειάστηκε να σου πω την αλήθεια να κάνω κάτι παραπάνω.

Ποιο hasthag σε εκφράζει;

Tο «Stay cute and sexy». Αυτό λέω πάντα ως ευχή και στους φίλους μου. Και δεν εννοώ το sexy με το να είσαι θελκτική προς τους άλλους.

Τι είναι sexy λοιπόν;

Ένα αληθινό και ζεστό χαμόγελο, το να έχεις ισορροπία ως χαρακτήρας το να ξέρεις ποιος είσαι και πως να απευθύνεσαι στους άλλους.

Τι θαυμάζεις σε έναν sexy άντρα ή και sexy φίλους σου;

Το χιούμορ. Αν ένας άνθρωπος δίπλα μου έχει χιούμορ μπορεί να με πεθάνει (γελάει).

Οι άντρες σε πλησιάζουν με αμηχανία ή με χιούμορ;

Υπάρχουν αυτοί που δεν «κολλάνε» καθόλου με την εικόνα και έλκονται από την προσωπικότητά μου και τον δυναμισμό μου. Αλλά αυτό που τους ελκύει αρχικά, είναι και αυτό τους φοβίζει στη συνέχεια και τελικά «σπάει» η φάση.

Μου έχει τύχει σχέση με κάποιον στο παρελθόν, ο οποίος προσπαθούσε με τον τρόπο του να «κατεβάσει» εμένα ως προσωπικότητα για να μπορέσει να με χειριστεί. Θεωρούσε ότι θα ήμουν εξαρτημένη από εκείνον. Για αυτό το λόγο και χάλασε τελικά η σχέση μας. Γιατί δεν τα πάω καθόλου καλά με τις εξαρτήσεις.

Επιδίωξες από πολύ νωρίς την αυτονομία σου;

Σαν τρελή την επεδίωξα. Οι γονείς μου μένουν στην Ναύπακτο και εγώ έμενα εδώ και πριν το ατύχημα για τις σπουδές μου. Πάλι καλά που κατάλαβαν ότι θα έπρεπε να συνεχίσω να μένω στην Αθήνα κοντά στους φίλους μου, για να μην εγκαταλείψω τη ζωή που είχα χτίσει.

Δεν ήμουν διατεθειμένη να εγκλωβιστώ λόγω της αναπηρίας μου. Ευτυχώς που είναι σε ένα καλό επίπεδο που μου επιτρέπει να είμαι αυτόνομη.

Δεν μου πήρε χρόνο μετά το νοσοκομείο για να προσαρμοστώ και όλα πήγαν ρολόι (γελάει).

«Οι τοξικοί ας μείνουν μακριά. Είμαι σε αυτή τη ζωή για να περάσω καλά»

Ακολουθεί εύκολα ένας άντρας ή και οι φίλοι σου τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής σου ή δε σε προλαβαίνουν;

Δε σταματάω ποτέ, αλήθεια είναι αυτό. Μου αρέσει να δοκιμάζω αθλήματα, να κάνω κατάδυση αν είμαι διακοπές το καλοκαίρι, να κάνω seat ski το χειμώνα, να πηγαίνω επισκέψεις σε μουσεία όταν είμαι σε ταξίδι, έχω λατρεία στη Βιολογία και μου αρέσει συνεχώς να μαθαίνω.

Αν λοιπόν ένας άντρας μπορεί να με ακολουθήσει σε όλα αυτά που κάνω και με ωθήσει στο να κάνω ακόμη περισσότερα, έχει χιούμορ, στροφάρει το μυαλό του, ξέρει να μιλά, ε λοιπόν, τον παντρεύομαι! (γελάει). Αν είναι και πάνω 1,90 σε ύψος, ακόμη καλύτερα.

Είναι ντεμοντέ να λέμε ότι υπάρχει το μυστικό της τέλειας σχέσης;

Το ελιξίριο μίας σχέσης είναι το να μην απομονώνεσαι από το κύκλο σου και να κρατάς τις ισορροπίες με τον άνθρωπό σου. Να έχεις κοινή ζωή μαζί του αλλά χωρίς ο καθένας να αφήσει τους φίλους του. Πρέπει να παλεύεις τη σχέση σου. Μας έχουν κάνει κακό και τα social media στις σχέσεις μας τα τελευταία χρόνια. Βλέπεις ότι υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι εκεί έξω και δεν μπαίνεις στην διαδικασία να παλέψεις μία σχέση. Έχουμε γίνει φυγόπονοι και επιφανειακοί.

Αν σου έλεγαν να κάνεις μία ακραία πράξη χωρίς τιμωρία και χωρίς συνέπειες, τι θα έκανες;

Θα το συνδέσω λίγο με το ατύχημά μου που έπεσε το αυτοκίνητό μας σε μία τράπεζα. Θα λήστευα λοιπόν μία τράπεζα και τα χρήματα θα τα μοίραζα σε συλλόγους που ασχολούνται με άτομα με αναπηρία, με ζώα ή με γυναίκες και παιδιά. Χωρίς να σημαίνει ότι είμαι υπέρ των παράνομων πράξεων, για να μην παρεξηγηθώ. Υποθετικά μιλάμε.

Είναι μία ερώτηση που αποτελούσε κατά το παρελθόν μέρος ενός ψυχολογικού πειράματος. Οι περισσότεροι απαντούν ότι θα έκαναν κακό σε κάποιον που τους έχει θυμώσει.

Δεν έχω τέτοια feelings για τους ανθρώπους. Δεν θα χαλάσω το mindset μου για κανέναν. Οι τοξικοί ας μείνουν μακριά και ας αναζητήσουν αλλού βοήθεια. Είμαι σε αυτή τη ζωή για να περάσω καλά, να δημιουργήσω πράγματα που γεμίζουν την ύπαρξη μου.

Τι ονειρεύεσαι;

Θέλω να αγωνιστώ στην επόμενη Παραολυμπιάδα στο Παρίσι και για όσες Ολυμπιάδες ακόμη αντέχω. Και να γίνει το δεύτερο «Στα 4». Αλλά φυσικά να βρω και εκείνον τον άντρα με χιούμορ που σου έλεγα πιο πριν, να κάνω όσα περισσότερα ταξίδια μπορώ και θα ήθελα να ανέβω στο Έβερεστ. Ξέρω βέβαια ότι δε γίνεται αυτό , αλλά θα το κάνει ο φίλος ο Μάριος Γιαννάκου ο οποίος φεύγει σε λίγες μέρες για την αποστολή. Θα είμαι νοητά μαζί του.

Υπάρχει και ένας άλλος φίλος σου, ο επίσης Παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς ο οποίος σε έχει βοηθήσει από την αρχή. Πως «κολλήσατε»;

Με το Μάκη είμαστε αυτό που λέμε «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι». Μου τον σύστησε μία νοσηλεύτρια στο κέντρο αποκατάστασης. Είναι ένας πολύ καλός και ιδιαίτερος άνθρωπος, έχει κάνει εθελοντισμό και έχει βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Στην αρχή με βοήθησε στην κίνηση με το αξαμίξιο και μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα με έκανε «μαγκάκι» όπως λέει. Ένα χρόνο μετά με πήρε στο γκρουπ του για να είμαι η πρώτη γυναίκα εκπαιδεύτρια για γυναίκες με αναπηρία. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο μέχρι τότε, ούτε και εγώ βοηθήθηκα σε πιο ευαίσθητα γυναικεία θέματα ή στον τρόπο μετακίνησης και συμπεριφοράς. Ο Μάκης είναι πια οικογενειακός φίλος. Είμαστε πάντα μαζί στις χαρές και στις λύπες μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΤΣΟΣ «Στην πρώτη προβολή συγκινήθηκα»

Έτσι όπως γίνεται τις περισσότερες φορές, ο Δημήτρης Κίτσος θα παρακολουθήσει μία μέρα μία παράσταση ως ήδη φοιτητής στη σχολή Τοπογράφων στο Πολυτεχνείο και θα καταλάβει ότι η υποκριτική και όχι τα σχέδια επί χάρτου, είναι το μέλλον του. Μετά την φοίτησή του στη δραματική σχολή του Εθνικού, θα συνεργαστεί με μικρές πρωτοποριακές θεατρικές ομάδες και θα βρεθεί να συνεργάζεται στην ομάδα του Δημήτρη Παπαϊωάννου για την παράσταση «The Great Tamer».

Η περσινή και η φετινή χρονιά τον ανταμείβουν για όσα πάλεψε. Εκτός από τον ρόλο του ως Θάνος στον Maestro στον πρώτο κύκλο αλλά και στον δεύτερο, συμμετέχει και στην σειρά της ΕΡΤ «Παραλία», πρωταγωνιστεί στην ταινία «Dog» σε σκηνοθεσία της Γιάννας Αμερικάνου και ήδη κάνει πρόβες για την παράσταση «Θάνατος στη Βενετία» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαγεωργίου αντικαθιστώντας μετά το Πάσχα στον ρόλο του τον Ορέστη Χαλκιά.

Στη σειρά «Στα 4» παίζει έναν κωμικό ρόλο ως ο προπονητής κολύμβησης της Στέλλας και partner in crime σε αρκετές επικίνδυνες αποστολές της.

Μαζί κάνουν ένα αχτύπητο ντουέτο που μας προϊδεάζει ακόμη και για σχέση μεταξύ τους.

Όταν πήρες για πρώτη φορά το σενάριο από το «Στα 4» στα χέρια σου πώς σου φάνηκε; Είχες μία κρυφή επιφύλαξη;

Μου άρεσε πάρα πολύ και χάρηκα που η casting director Σοφία Δημοπούλου με προτίμησε για έναν κωμικό ρόλο, γιατί στο θέατρο με επιλέγουν για πιο δραματικούς. Ξεκίνησα να το διαβάζω και όταν γνωρίστηκα με την Γεωργία, είχα όλους τους σωστούς λόγους για να συμμετέχω σε αυτό και να πω το «ναι».

Έχουν ανάγκη όλη αυτή την ενδυνάμωση που έχει γίνει κάτι ως σλόγκαν οι άνθρωποι που κινούνται διαφορετικά από εμάς;

Νομίζω πως όχι δεν το έχουν ανάγκη, αλλά αυτό δεν θα σου το απαντήσω εγώ με βεβαιότητα. Δεν μπορώ να γενικεύσω μία κατάσταση, γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Και εγώ για παράδειγμα ανά περιόδους το έχω ανάγκη στη δική μου ζωή. Μπαίνουν κάποιες ταμπέλες που όμως δεν τις χρειάζονται. Όταν εγώ ως Δημήτρης κάθομαι και μιζιεράζω για πολύ απλά θέματα στην καθημερινότητά μου, ένας άλλος άνθρωπος με αναπηρία που χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο για να κάνει αυτό που εγώ κάνω σε λιγότερο, μαθαίνει να τα διαχειρίζεται όλα στη ζωή του με μεγαλύτερη ωριμότητα.

Εκτός από ταμπέλες έχουμε ακόμη ταμπού στην συμπεριφορά μας; Νέοι της δικής σου γενιάς δεν θα φλέρταραν τόσο εύκολα αν έβλεπαν μία όμορφη κοπέλα όπως είναι η τηλεοπτική Στέλλα σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Δεν υπάρχει ούτε και σε αυτό μία γενική απάντηση γιατί ο καθένας πράττει διαφορετικά, ούτε και μπορούμε να το δούμε συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά. Η απάντηση κρύβεται και στο ερώτημα με το πόσο συχνά ερχόμαστε εμείς σε επαφή με άτομα που έχουν αναπηρία. Η κοινωνία μας αυτή τη στιγμή δεν είναι χτισμένη με έναν φιλικό τρόπο σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορεί εύκολα ένας άνθρωπος να κινηθεί μόνος του και κλείνεται στο σπίτι του. Όλο αυτό προκαλεί και δική μας έλλειψη επαφής με αυτούς τους ανθρώπους, ενώ εκείνοι στερούνται την κοινωνικοποίηση, είναι λογικό να αισθάνονται περιθωριοποιημένοι.

Φαντάζομαι θα σε βρει σύμφωνο αν η σειρά θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά;

Νιώθω ευγνώμων και περήφανος για αυτή τη σειρά, γιατί καταπιάνεται με τόσο όμορφο τρόπο για αυτό το θέμα. Στην πρώτη προβολή, συγκινήθηκα ως θεατής. Ειδικά στο σημείο που η Στέλλα μιλά για τις πρακτικές δυσκολίες της καθημερινότητάς της. Ήταν μία προσωπική αποκάλυψη που με έβαλε σε σκέψεις. Έχεις όλο αυτό και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με πράγματα που είναι ανούσια, μηδαμινά. Το θέμα δεν είναι πόσο θάρρος έχουν αυτοί οι άνθρωποι όπως η Στέλλα, αλλά και το πόσο θάρρος παίρνουμε εμείς από αυτούς.

Θα την ερωτευτείς;

Αν σου δημιουργήθηκε αυτή η υπόνοια βλέποντας το επεισόδιο, θα το αφήσω «εδώ» για να έχουμε και το ανάλογο σασπένς για τα επόμενα! (γελάει).

Ήταν επιλογή σου να μην εμφανίζεσαι στην τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια ή απλά δεν έτυχε;

Καθαρά ήταν επιλογή μου. Υπήρχαν δουλειές με έργα στο θέατρο και ταινίες στον κινηματογράφο οι οποίες με ενδιέφεραν περισσότερο. Ήταν και η περίοδος που είχα κάνει μία περιοδεία με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου και ήμουν αφοσιωμένος σε αυτό.

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με τον τελειομανή Παπαϊωάννου, εκτός από τιμητικό;

Ήταν σπουδαίο μάθημα για εμένα αυτή η συνεργασία. Μία πολύ σημαντική εμπειρία και ένας τρόπος δουλειάς που μου ταιριάζει όσο πιεστικός και αν ήταν ακριβώς λόγω αυτής της τελειομανίας.

Είχες εξαρχής ξεκαθαρισμένο στο μυαλό σου τι θέλεις να κάνεις ως ηθοποιός ή ακόμη το ψάχνεις γιατί σε εξελίσσει και αυτό το παιχνίδι αναζήτησης;

Μέχρι τα 42 μου μπορεί και να τα έχω καταφέρει (γελάει). Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα γιατί ακόμη δεν το έχω ξεκαθαρισμένο. Υπάρχουν πολλές αμφιβολίες ακόμη μέσα μου σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Από τον τρόπο που σκέφτομαι και τις απόψεις μου, μέχρι τον τρόπο που λειτουργώ.

Υπάρχει κάτι για το οποίο αισθάνεσαι σίγουρος;

Στον ωραίο τρόπο που θέλω να συμπεριφέρομαι στους άλλους και στην ανάγκη να νιώθουμε όλοι καλά κυρίως ψυχικά μέσα μας.

© 2014-2025 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης