Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έδωσα χώρο και χρόνο στον εαυτό μου. Τα λάθη μου είναι τα βραβεία μου»

Κατερίνα Μπούσιου

Με την παρουσιάστρια του «First Dates» Ζενεβιέβ Μαζαρί, μιλάμε για σχέσεις, φλερτ, έρωτες, κάνοντας έναν επαγγελματικό και προσωπικό απολογισμό. 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μία πολυδιάστατη προσωπικότητα και αυτό ήδη το έχεις διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια που έγινε ευρέως γνωστή από την τηλεοπτική της παρουσία. Είναι original σε όλα της, ακόμη και στον τρόπο που μας δείχνει ότι κάτι δεν της αρέσει, («Την αγαπάω την ξινίλα μου» όπως έχει πει σε συνέντευξή της), έχει ένα ευφυές χιούμορ, ασπίδα προστασίας της σε όλες τις δυσκολίες.

Φέτος για δεύτερη χρονιά, είναι η οικοδέσποινα του «First Dates» και είναι η καταλληλότερη για να μιλήσουμε μαζί της στο Queen.gr για τις σχέσεις, τον έρωτα, τη βαθιά αγάπη και το φλερτ.

https://www.instagram.com/reel/C11u42Sohsl/

«Λατρεύω την αφέλεια των νέων στο φλερτ»

Δηλώνει βαθιά ενοχική, κλασσική Ελληνίδα μαμά με τα παιδιά της, πιστεύει πως θα είναι μία δύσκολη πεθερά για το μέλλον, η κομψότητα είναι δεύτερη φύση της λόγω και της ενασχόλησής της με τη μόδα, αρχικά ως fashion editor, μοντέλο ένα μικρό διάστημα, μετέπειτα art director, φωτογράφος, coach και κριτής του GNTM. Μας απέδειξε πως επιβιώνει σε όλες τις τηλεοπτικές συνθήκες - το Asia Express ήταν μία εμπειρία ζωής για εκείνη - ενώ για δεύτερη χρονιά είναι παρουσιάστρια στο «First Dates», σε ένα project που κατάφερε να το κάνει δικό της.

Όχι μόνο με το ταμπεραμέντο της, αλλά με τη μαεστρία της να χαμηλώνει τους προσωπικούς της τόνους και να γίνεται η διακριτική οικοδέσποινα στο τηλεοπτικό στέκι της αγάπης, το οποίο έχει δημιουργήσει με επιτυχία. Η Ζεν, αγαπά τους ανθρώπους γιατί κατάφερε πρώτα από όλα να αγαπήσει τον ίδιο της τον εαυτό, με τα προτερήματά του, τις σκιές του και τα λάθη του.

Είναι η καταλληλότερη για να μιλήσουμε για τις σχέσεις, την αγάπη, τον έρωτα, για τις δικές της προσωπικές της αλλαγές.