Κόρα Καρβούνη: «Μία ψεύτικη τελειότητα και μία ψεύτικη ζωή παρουσιάζουν τα social media»

Κατερίνα Μπούσιου

Η φετινή τηλεοπτική Αγγέλα του Grand Hotel, η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου Κόρα Καρβούνη σε μία ενδοσκόπηση ζωής.  

Δεν καυχιέται ποτέ για όσα έχει καταφέρει ως ηθοποιός, αλλά αυτό τον ρόλο, θα τον πάρουμε για λίγο εμείς. Η Κόρα Καρβούνη είναι μία από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς της γενιάς της, πολυπράγμων στο θέατρο, στον κινηματογράφο και τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση.

Τον τίτλο της καλύτερης ελληνίδας ηθοποιού που κέρδισε το 2016 και τις δεκάδες διακρίσεις της, τις τίμησε με το έργο της και τη συνεχή της παρουσία στην τέχνη που λατρεύει και έχει μία σαρωτική δύναμη, όπως παραδέχεται στη συνέντευξή μας στο Queen.gr.

Αυτές τις ημέρες κάνει πρόβες λίγο πριν την πρεμιέρα του πολυβραβευμένου «John» της Αnnie Baker, στο θέατρο Δίπυλον, το οποίο επαναλειτουργεί. Ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του βρίσκεται σε ένα πανδοχείο. Εκεί ανάμεσα στα διάφορα περίεργα που θα αντιμετωπίσει θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του.

Και συνεχίζει φυσικά τα γυρίσματα για το Grand Hotel του ANT1, δηλώνοντας ενθουσιασμένη για τον φετινό της χαρακτήρα, σε καθημερινή σειρά. Ο ρόλος της ως Αγγέλα έχει θετικό πρόσημο παρά το αυστηρό της προφίλ. Σε αυτό το σημείο, μας κάνει και μία αποκάλυψη.

Η ηθοποιός μιλά επίσης για τη διπλή της κουλτούρα, για τον Μηνά Χατζησάββα και την Καριοφυλλιά Καραμπέτη που καθόρισαν την καριέρα της, τον λόγο που έκανε social media break κλείνοντας όλα τα προφίλ της, τη δύναμη της τέχνης, αλλά και την αδυναμία των γυναικών συναδέλφων της, που συνεχίζουν να είναι χαμηλότερα αμειβόμενες σε σχέση με τους άντρες συναδέλφους τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης