Χάμπουργκερ από περιττώματα
Το ξέρουμε, είναι αηδιαστικό. Είναι όμως εφικτό, και μάλιστα νοστιμότατο!
Επειδή μάλλον δεν έχουν τι να κάνουν κάτι ερευνητές στην Ιαπωνία, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν ακόμα και τα ανθρώπινα περιττώματα. Έτσι λοιπόν, στα πλαίσια ενός project του οποίου ηγήθηκε ο κύριος Mitsyuki Ikeda οι επιστήμονες της ομάδας απομόνωσαν τις πρωτεΐνες από τα περιττώματα, προσέθεσαν λίγη σόγια και λίγη σως για καλύτερη γεύση και παρουσίασαν στον κόσμο το πρώτο χάμπυργκερ από ανθρώπινα περιττώματα.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πως ο Ikeda ήθελε ουσιαστικά να αξιοποιήσει στο έπακρο ακόμα και τα περιττώματα και τελικά τα κατάφερε. Τα νέα χάμπουργκερ περιέχουν πολύ λιγότερα λιπαρά από τα κανονικά, είναι εξίσου νόστιμα, αλλά απίστευτα απωθητικά και μόνο στη σκέψη από πού προέρχονται.