Το limited Ούζο Πλωμαρίου Άδολο διαθέσιμο στο γιορτινό καλάθι των Cellier
Το μοναδικό αυτό προϊόν, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για ένα ξεχωριστό δώρο τα φετινά Χριστούγεννα.
Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που όλοι θέλουν να δωρίσουν σε φίλους ή και στον εαυτό τους ένα πολύτιμο δώρο. Την περίοδο των γιορτών, οι ευκαιρίες για οικογενειακά και φιλικά τραπέζια είναι πολλές, και το triple distilled Άδολο αποτελεί την ιδανική επιλογή για όποιον ξέρει να εκτιμά και να απολαμβάνει ένα υψηλής ποιότητας απόσταγμα.
Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο αποτελεί την «καρδιά» του Ούζου Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, με τη μακρά παράδοση και την εξαιρετική ποιότητα. Αποτελεί ένα υψηλής ποιότητας ούζο που απευθύνεται στους λάτρεις της αυθεντικής απόλαυσης και αποτελεί ένα ιδιαίτερο δώρο για την γιορτινή περίοδο. Πρόκειται για ένα εκλεκτό, ισορροπημένο, dry ούζο 42° βαθμών, με μοναδικά αρώματα και εντάσεις που αποστάζεται ακόμα και σήμερα με παραδοσιακή διαδικασία. Προέρχεται από 100% τριπλή απόσταξη, η οποία πραγματοποιείται υπομονετικά, για 13 επιπλέον ώρες, μέσα στο σφυρηλατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911, πάνω σε χαμηλή φωτιά από ξύλα ελιάς.
Το μοναδικό αυτό προϊόν, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για ένα ξεχωριστό δώρο τα φετινά Χριστούγεννα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε κάθε γιορτινό τραπέζι. Αναζητήστε το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο στα καλάθια της χριστουγεννιάτικης συλλογής δώρου στις κάβες Cellier - η επωνυμία που έχει συνδεθεί με την εκλεκτικότητα και τις gourmet προτάσεις-, είτε στα φυσικά καταστήματα ή και online και χαρίστε στους αγαπημένους σας ή και στον εαυτό σας ένα υψηλής ποιότητας δώρο.
Καλή απόλαυση και καλές γιορτές!
Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο:
Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο απευθύνεται σε ένα εκλεκτικό κοινό, που είναι λάτρεις της αυθεντικής απόλαυσης, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα. Ως η «καρδιά» του Ούζου Πλωμαρίου, το Άδολο διατηρεί το όνομα, την ποιότητα, την παράδοση και την ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, όπου μέσα από την αργή διαδικασία απόσταξης σε χειροποίητο σφυρηλατημένο στο χέρι άμβυκα του 1911, αναδεικνύει ισχυρά χαρακτηριστικά, που ουσιαστικά επαναπροσδιορίζουν και αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία του ούζου.