#aNightToRemember: Το Queen.gr μετακινείται με FREENOW, το Νο1 Taxi App στην Ελλάδα 

Το φετινό #aNightToRemember του Queen.gr το ζήσαμε στο έπακρο, διασκεδάζοντας με τους δεκάδες καλεσμένους μας με χορό, κοκτέιλς και ατέλειωτη διάθεση για διασκέδαση!

Το φετινό ραντεβού του Queen.gr δόθηκε δίπλα στη θάλασσα, όπου όλες και όλοι βρεθήκαμε με FREENOW, το Super App Μετακίνησης που φυσικά φρόντισε να επιστρέψουμε στα σπίτια μας με άνεση και ασφάλεια, μετά το ξέφρενο βράδυ, στο μοναδικό summer event όπου διασκεδάσαμε με την ψυχή μας.

Διότι, είναι διαφορετικό να γνωρίζεις ότι μπορείς να διασκεδάσεις χωρίς να ανησυχείς για το πώς θα επιστρέψεις το βράδυ, χωρίς άγχος και με την εγγύηση της FREENOW, που κάνει τις μετακινήσεις μας στην πόλη ακόμα πιο εύκολες.

Έτσι, ζήσαμε πραγματικά #aNightToRemember με πολύ κέφι και πολλή μουσική, με κοκτέιλς και χορό, με ξεγνοιασιά και ασφάλεια! Αυτό μας υπενθύμιζαν τόσο τα ειδικά φωτιζόμενα κάδρα που είχαν τοποθετηθεί στο μοναδικό πλωτό location του event, στα bar του χώρου και σε άλλα σημεία, όσο και τα δύο dedicated FREENOW οχήματα, που υποστηρίζουν το responsible drinking – άλλωστε η ασφάλειά μας είναι αδιαπραγμάτευτη και όταν συνδυάζεται με τη διασκέδαση και την άνεση, τότε οι νύχτες μας γίνονται πραγματικά αξέχαστες!

Το app που προσφέρει ποιοτικές και αξιόπιστες μετακινήσεις για όλους

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το FREENOW app παρέχει κάθε πιθανό τρόπο μετακίνησης, όχι μόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε περισσότερες από 150 πόλεις σε όλη την Ευρώπη! Μάλιστα, μπορείς να επιλέξεις ένα ταξί, όπως κάναμε εμείς για να πάμε και να φύγουμε από το καλοκαιρινό, αξεπέραστο event του Queen.gr ή ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, που θα εξυπηρετήσει τις αναγκαίες μετακινήσεις σου στον αστικό ιστό, με σεβασμό στο περιβάλλον – ας μην ξεχνάμε πως ζούμε την εποχή της μετάβασης στη βιωσιμότητα και την αειφορία. Το ίδιο «πράσινη» είναι και η “Eco Taxi” επιλογή που σου δίνει το FREENOW app «στέλνοντας» ηλεκτρικό ταξί, αλλά και η “Comfort Taxi” υπηρεσία, που εξυπηρετεί τους πελάτες της με νεότερα, περισσότερο άνετα και ευρύχωρα οχήματα.

Όπου κι αν βρίσκεσαι λοιπόν, μπορείς να κατεβάσεις το FREENOW app σε iOS ή Android για να μετακινηθείς με ταξί ή να δοκιμάσεις την εμπειρία σε δύο τροχούς με ηλεκτρικό ποδήλατο… όλα μέσα από μία εφαρμογή. Ανοίγεις το app, συμπληρώνεις τον προορισμό σου και διαλέγεις πώς θέλεις να μετακινηθείς από τις προτεινόμενες επιλογές. Αυτό ήταν, τώρα αν θέλεις, μπορείς να παρακολουθείς την πορεία του οδηγού στο κινητό σου και να ξέρεις πότε ακριβώς θα είναι εκεί για να σε παραλάβει και να σε μεταφέρει όπου θέλεις να πας. Φυσικά, μπορείς να οργανώσεις εκ των προτέρων τις μετακινήσεις σου, καθώς η FREENOW σου δίνει τη δυνατότητα κράτησης ταξί έως και 4 μέρες νωρίτερα, αρκεί απλά να επιλέξεις "Ραντεβού" όταν καλείς ταξί και να καταχωρήσεις την επιθυμητή ώρα και μέρα.

Το φετινό #aNightToRemember του Queen.gr το ζήσαμε στο έπακρο, διασκεδάζοντας με τους δεκάδες καλεσμένους μας με χορό, κοκτέιλς και ατέλειωτη διάθεση για διασκέδαση! Το πιο λαμπερό βράδυ με τους φίλους μας ήταν το πιο ξέγνοιαστο και ασφαλές, με τη σφραγίδα της FREENOW, του Super App Μετακίνησης, για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και περισσότερες από 150 πόλεις σε όλη την Ευρώπη!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης