Orloff Spa Experts: Μία ολιστική, πολυτελής εμπειρία Spa που θα μας μείνει αξέχαστη

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, πολυτελή 5* ξενοδοχεία & resorts εμπιστεύτηκαν την Orloff Spa Experts για τις υπηρεσίες Spa, αναβαθμίζοντας την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών τους.

Η ελληνική εταιρεία παρουσίασε ενισχυμένη δραστηριότητα κατά τη θερινή σεζόν του 2024 μέσα από τη συνεργασία με πληθώρα 5* ξενοδοχείων στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Για μία ακόμα σεζόν, μοναδικοί 5* luxury ταξιδιωτικοί προορισμοί της Ελλάδας και της Κύπρου εμπιστεύθηκαν την Orloff Spa Experts για την εύρυθμη λειτουργία των wellness centres και των spa που διαθέτουν στις εγκαταστάσεις τους. H ελληνική εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργασιών με 5* σημεία spa στην Αθήνα με τα ομώνυμα signature Orloff spas στα ξενοδοχεία Academias Hotel, Autograph Collection, Life Gallery και Theoxenia Palace. Η δυναμική παρουσία της Orloff Spa Experts ενισχύεται με συνεργασίες μέσω των διεθνώς αναγνωρισμένων premium brands καλλυντικών Valmont και Cinq Mondes, στα πιο κομβικά και υψηλής επισκεψιμότητας νησιά στην Ελλάδα όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Κρήτη, η Χαλκιδική και η Κως, σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ηπειρωτικής Ελλάδας, τα Ιωάννινα, καθώς και στις πόλεις της Πάφου, της Αγίας Νάπας και της Λεμεσού στην Κύπρο. Στην Αθήνα, συνεργάζεται επίσης με τo 5* Sofitel Airport.

Η Orloff εγκαινίασε πρόσφατα ένα ακόμη σημείο ευεξίας, καθώς υπογράφει το Grecian Spa, εντός του ξενοδοχείου Meliá Athens. To Grecian Spa είναι ένα νέο concept της Orloff Spa Experts που απαντά στρατηγικά στην αναζήτηση της πελατείας των 4* hotels & resorts για μία αυθεντική ελληνική εμπειρία spa μέσω ειδικών θεραπειών με συστατικά της ελληνικής φύσης.

Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της Orloff Spa Experts, σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ευεξίας και φιλοξενίας, αναβάθμισαν και φέτος την εμπειρία διαμονής των εγχώριων και διεθνών ταξιδιωτών στα πιο στρατηγικά σημεία της Ελλάδας και της Κύπρου. Οι λάτρεις της κυκλαδίτικης αύρας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες spa, σε κορυφαίους 5* προορισμούς στη Μύκονο – στο Bill & Coo Suites & Lounge όπου δεσπόζει το μοναδικό στην Ελλάδα Valmont Spa, καθώς και στο Mykonos Grand Hotel & Resort αλλά και στα 5* ξενοδοχεία Avant Mar στην Πάρο και Canaves Oia Suites & Epitome στη Σαντορίνη.

Οι εξερευνητές της πιο άγριας ομορφιάς της Ελλάδας επισκέφθηκαν τα συνεργαζόμενα σημεία spa 5* της Orloff Spa Experts στην Κρήτη, στο Phāea Blue Palace στην Ελούντα, στο Porto Platanias στα Χανιά και στο St. Nicolas Bay Resort στον Άγιο Νικόλαο.

Στο νησί του Ιπποκράτη, την Κω, συναντάμε τρία 5* ξενοδοχεία που επιλέγουν την Orloff Spa Experts – το Aqua Blu Boutique Hotel & Spa, το Pelagos Suites Hotel & Spa και το The Ritual Wellness Retreat. To δίκτυο συνεργαζόμενων spa της Orloff περιλαμβάνει επίσης τα 5* ξενοδοχεία Danai Beach Resort στον αγαπημένο προορισμό της Βόρειας Ελλάδας, τη Χαλκιδική καθώς και τα 5* Hotel du Lac στα Ιωάννινα και Grand Forest Metsovo, στον κορυφαίο προορισμό της Ηπειρωτικής Ελλάδας, το Μέτσοβο. Στην Κύπρο, τα 5* ξενοδοχεία Cap St Georges Hotel & Resort στην Πάφο, το Adams Beach Hotel & Spa στην Αγία Νάπα και το Columbia Beach Resort στην περιοχή Pissouri Bay, αποτελούν επίσης βασικούς συνεργάτες της Orloff Spa Experts μέσω της αδελφής εταιρίας Alma Spa cosmetics που εδρεύει στη Λεμεσό.

Ανακαλύψτε τα συνεργαζόμενα 5* ξενοδοχεία & spa της Orloff Spa Experts και αφεθείτε σε ένα άγγιγμα ευεξίας που θα σας ταξιδέψει.

ΑΤΤΙΚΗ: Academias Hotel, Autograph Collection | Life Gallery | Theoxenia Palace | Sofitel Airport

ΜΥΚΟΝΟΣ: Bill & Coo Coast Suites | Mykonos Grand Hotel & Resort

ΠΑΡΟΣ: Avant Mar Paros, Νάουσα

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – Canaves Oia Suites & Epitome

ΚΡΗΤΗ: Phāea Blue Palace, Ελούντα | Porto Platanias, Χανιά | St. Nicolas Bay Resort, Άγ. Νικόλαος

ΚΩΣ: Aqua Blu Boutique Hotel & Spa | Pelagos Suites Hotel & Spa | The Ritual Wellness Retreat

ΗΠΕΙΡΟΣ: Grand Forest Metsovo | Hotel du Lac Ioannina

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Danai Beach Resort

ΚΥΠΡΟΣ: Adams Beach Hotel & Spa, Ayia Napa | Cap St Georges Hotel & Resort, Paphos | Columbia Beach Resort, Pissouri Bay

ORLOFF SPA EXPERTS

Μία ολιστική, πολυτελής εμπειρία Spa.

Η Orloff Spa Experts δραστηριοποιείται για περισσότερα από 10 χρόνια ως Spa Consultant και Spa Operator. Μέσα από τις καθετοποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα του Spa – οι οποίες περιλαμβάνουν το Spa Set-Up, το Spa Pre-Opening καθώς και υπηρεσίες Spa Management – συνεισφέρει άμεσα στην ανάδειξη του εκάστοτε spa ως προορισμού και στην ενδυνάμωση της συνολικής εμπειρίας της διαμονής στα συνεργαζόμενα 5* ξενοδοχεία. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την τεχνογνωσία ως προς τα ειδικά διαμορφωμένα μενού σπα, τη στελέχωση και την εκπαίδευση του προσωπικού σε θεραπείες και προϊόντα πωλήσεων, το spa marketing, τα spa offers, τα spa tours, τα spa reminders καθώς και την ενίσχυση και προώθηση της επικοινωνίας του spa στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ξειδικευμένους δημοσιογράφους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε Influencers και Celebrities.

Οι υπηρεσίες της Orloff Spa Experts περιλαμβάνουν θεραπείες που απογειώνουν την εμπειρία περιποίησης, βασισμένες σε πρωτόκολλα διεθνών premium brands όπως οι πολυτελείς κυτταρικές θεραπείες του Eλβετικού οίκου Valmont, ειδικού στην κυτταρική ανάπλαση, καθώς και οι τελετουργίες ομορφιάς της Cinq Mondes, εμπνευσμένες από αρχαίες παραδόσεις μασάζ της Ινδίας, της Κίνας, του Μαρόκο αλλά και της Αρχαίας Ελλάδας. Ειδικοί θεραπευτές της Orloff εφαρμόζουν, επίσης, τις θεραπείες Greek Touch με ελληνικά προϊόντα.

H ORLOFF Spa Experts αποτελεί τμήμα του ORLOFF Group.

To Orloff Group διακρίνεται επίσης στους τομείς της ομορφιάς ως Brand Representative των πολυτελών brands περιποίησης δέρματος υψηλών προδιαγραφών Valmont και Cinq Mondes καθώς και της φιλοξενίας, μέσα από τη λειτουργία και διαχείριση του ιστορικού Orloff Boutique Hotel και των Orloff Legacy Suites στην Ύδρα.

https://www.orloffspa.gr // https://www.orloffgroup.gr

https://www.instagram.com/orloff_spa

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης