#TGIT: Αυτός είναι ο λόγος που η Πέμπτη είναι η νέα Παρασκευή!

#TGIT: Αυτός είναι ο λόγος που η Πέμπτη είναι η νέα Παρασκευή!

Είναι γεγονός! Η Πέμπτη είναι η νέα Παρασκευή. Είναι η στιγμή που περιμένεις με χαρά την τελευταία μέρα της εβδομάδας και η διάθεσή σου αρχίζει να ανεβαίνει… Μπορεί, όμως, να γίνει ακόμα καλύτερη; Και όμως, με την καθηλωτική prime-time του FOX Life θα μετράς αντίστροφα μέχρι το βράδυ της Πέμπτης που θα γίνει η αγαπημένη μέρα σου.

Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να «αράζεις» αναπαυτικά στον καναπέ σου μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά; Εντάξει, ξέρουμε τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα έχεις διάθεση για διασκέδαση και βόλτες με τις κολλητές. Την Πέμπτη όμως; Είναι η ιδανική ευκαιρία για να χαλαρώσεις στο σπίτι μπροστά από την οθόνη σου και να απολαύσεις αποκλειστικά ολόφρεσκα επεισόδια από τις καλύτερες σειρές του FOX Life, που είναι διαθέσιμες μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

Οι καλύτερες σειρές έρχονται κατευθείαν από την Αμερική

Το «Grey’s Anatomy» είναι αναμφισβήτητα η πιο επιτυχημένη δραματική ιατρική σειρά που έχει σαρώσει τα τηλεοπτικά βραβεία και συνεχίζει να μας καθηλώνει εδώ και χρόνια. Τη λατρέψαμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και συνεχίζουμε να τη βλέπουμε με μανία γιατί μας συγκινεί και μας κάνει να γελάμε. Στο Β’ μέρος του 13ου κύκλου που θα παρακολουθήσουμε στην prime-time ζώνη #TGIT, οι γιατροί του Grey Sloan Memorial Hospital έρχονται κάθε μέρα πρόσωπο με πρόσωπο με τις πιο τραγικές, σπαρακτικές και ανθρώπινες όψεις της ζωής. Προσωπικές διαμάχες και κόντρες όπως αυτή του Richard και της Eliza, κρίσιμες αποφάσεις που καλούνται να πάρουν και ο θάνατος ενός δωδεκάχρονου αγοριού είναι μόνο μερικές από τις καταιγιστικές εξελίξεις της εμβληματικής δραματικής σειράς που αναμένουμε να δούμε στη μικρή οθόνη. Ραντεβού κάθε Πέμπτη στις 21:00 λοιπόν! Μην το χάσεις!

Συνεχίζουμε με το νέο, συναρπαστικό έκτο κύκλο της σειράς «Scandal», που «ξεσπάει» στις 21:50! Ποιος θα είναι τελικά ο Αμερικανός Πρόεδρος; Από τον πέμπτο κύκλο αδημονούμε να μάθουμε αν τελικά ο λαός επέλεξε τη Mellie Grant ή τον Frankie Vargas… Το νέο επεισόδιο μας λύνει κάθε απορία, ενώ ο ολοκαίνουργιος κύκλος αναμένεται να είναι ακόμη πιο πολύπλοκος γεμάτος ίντριγκες, κόντρες και σκοτεινές ιστορίες στην πιο σκανδαλώδη σεζόν μέχρι τώρα!

Και… το καλύτερο για το τέλος! Η ζώνη #TGIT ολοκληρώνεται στις 22:40, με το συνταρακτικό δεύτερο μέρος του 3ου κύκλου «How To Get Away With Murder». Ναι, είναι αλήθεια, οι δικηγόροι και οι υποθέσεις τους έχουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον απ’ ό,τι μπορούσες να φανταστείς. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Annalise Keating, η οποία είναι κορυφαία στο είδος της και ιδιαιτέρως ταλαντούχα στο να παραδίδει μαθήματα Εγκληματολογίας… Ακόμη και μετά τη σύλληψή της την οποία παρακολουθήσαμε άναυδοι στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου μέρους, η Annalise επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ!

FOX Life TGIT Poster

Με τόσο μυστήριο, ίντριγκα και ένταση, οι Πέμπτες σου αποκτούν νέα διάσταση. Χαμήλωσε τα φώτα, κάτσε αναπαυτικά στο «θρόνο» σου, όπως κάθε βασίλισσα, και πέρνα το πιο ωραίο βράδυ με στιλ και συναίσθημα στο σπίτι σου! #TGIT!

FOX Life TGIT 06

FYI: Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης ενώ όλα τα νέα επεισόδια των σειρών θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play. Πάρε μία γεύση για όλα όσα θα παρακολουθείς κάθε Πέμπτη εδώ.