Πόσα χρήματα μπορείς να βγάλεις από ένα βίντεο στο Tik Tok; Η απάντηση που επιτέλους θες

Πόσα χρήματα μπορείς να βγάλεις από ένα βίντεο στο Tik Tok; Η απάντηση που επιτέλους θες
Pexels

Το να βγάλεις χρήματα από το Tik Tok μπορεί στην αρχή να σου φαίνεται δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο με αυτά τα hacks. 

Τι θέλει το Tik Tok για να σε πληρώσει; Πώς θα καταφέρεις να κάνεις το χόμπι σου κερδοφόρο; Βρήκαμε όλα τα κριτήρια που πρέπει να πληροίς για να έχεις οικονομικό κέρδος από τα βίντεο που ανεβάζεις.

Αν είσαι δημιουργός περιεχομένου (content creator), υπάρχει ένας απώτερος στόχος για τον οποίο δουλεύεις σε όλες τις πλατφόρμες σου και αυτός είναι να βγάλεις χρήματα. Το να μάθεις, λοιπόν, πώς πληρώνει το Tik Tok θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν η πλατφόρμα αξίζει τον χρόνο και τον κόπο σου.

tik_tok1.jpg

Σύμφωνα με δηλώσεις από κορυφαίους influencers, το TikTok πληρώνει περίπου $0,02 και $0,04 για κάθε 1.000 προβολές. Πρόκειται για αναφορές που βασίζονται σε πληρωμές που λαμβάνονται μέσω του TikTok Creator Fund. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εισήγαγε το TikTok το 2021 σε μια προσπάθεια να αμείβει τους content creators για τη δημιουργία περιεχομένου στην πλατφόρμα. Όμως, το μεγάλο ερώτημα γύρω από το πώς να βγάλεις χρήματα από το Tik Tok παραμένει.

Νιώθεις πολύ demure σήμερα; Kάνε κι εσύ το νέο trend του Tik Tok που έγινε viral

Ο τρόπος που θα σε κάνει να κερδίσεις χρήματα από το Tik Tok

Τα καλά νέα για τους δημιουργούς περιεχομένου είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να αξιοποιήσουν το περιεχόμενό τους στο TikTok. Έτσι, όλες οι προσπάθειές σου για να δημιουργήσεις ένα κοινό και να έχεις περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με συνέπεια δεν θα πάνε χαμένες.

tik_tok2.jpg

Αρχικά να σου συστήσουμε το TikTok Creator Fund. Αυτός είναι ένας από τους μοναδικούς τρόπους για να πληρωθείς απευθείας από το Tik Tok.

Ωστόσο, πρέπει να ακολουθείς κάποια κριτήρια, όπως να είσαι άνω των 18 ετών, να έχεις τουλάχιστον 10.000 followers και τουλάχιστον 100.000 προβολές τις τελευταίες 30 ημέρες σε βίντεό σου και ο λογαριασμός σου να τηρεί όλους τους όρους χρήσης του Tik Tok. Τέλος, σύμφωνα με την πλατφόρμα, πρέπει να έχεις συνδέσει έναν έγκυρο ψηφιακό λογαριασμό πληρωμών, που μπορεί να χρησιμεύσει ως μέθοδος πληρωμής. Μην ξεχνάς να έχεις ένα ενεργό προφίλ και να ανεβάζεις πρέπον περιεχόμενο που να μπορεί να εγκρίνει το Tik Tok.

Η Vasiah Marie έβγαλε $1344, δηλαδή περίπου 1205 ευρώ χάρη σε ένα μόνο βίντεο και εξηγεί τον τρόπο που τα κατάφερε.

Μην ξεχνάς ότι το Tik Tok θα σου εγκρίνει τα κριτήρια για να μπορείς να βγάλεις χρήματα με τον λογαριασμό σου.

Ωστόσο, αν όλα αυτά σου φαίνονται δύσκολα, πολλοί είναι οι χρήστες που συστήνουν να χρησιμοποιήσεις το Tik Tok για να προβάλεις την επιχείρησή σου. Αν έχεις κάτι να προωθήσεις και έχεις αρκετούς followers και views στα βίντεό σου, αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αναδείξεις τα ταλέντα, την επιχείρηση ή οτιδήποτε πιστεύεις πως μπορεί να σε βοηθήσει στο μέλλον να βγάλεις χρήματα.