Πώς τη φετινή Black Friday θα κάνεις level up στις μαγειρικές σου ικανότητες

Πώς τη φετινή Black Friday θα κάνεις level up στις μαγειρικές σου ικανότητες

Ήδη ανυπομονείς να αναβαθμίσεις την καθημερινή σου ρουτίνα; Σου έχουμε ευχάριστα νέα, διότι η εβδομάδα Black Friday και οι σούπερ προσφορές σε μία μεγάλη γκάμα οικιακών συσκευών.

Αν υπάρχει ένας λόγος που κάθε χρόνο ανυπομονούμε για τον Νοέμβριο, δεν είναι άλλος από τις Black Friday προσφορές, που αυτόν τον μήνα έχουν την «τιμητική» τους. Βλέπεις, ο μήνας που «τιμάει» τη μεγαλύτερη γιορτή των εκπτώσεων είναι εδώ και σε καλεί να ζήσεις την πιο Black Friday αγοραστική εμπειρία, επιλέγοντας high-tech προϊόντα για το σπίτι σου.

Ήδη ανυπομονείς να αναβαθμίσεις την καθημερινή σου ρουτίνα; Σου έχουμε ευχάριστα νέα, διότι η εβδομάδα Black Friday και οι σούπερ προσφορές σε μία μεγάλη γκάμα οικιακών συσκευών, σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις την αρχή από την κουζίνα σου. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Επιλέγοντας την ιδανική κουζινομηχανή που θα σε βοηθήσει να φτιάχνεις εύκολα και γρήγορα τα πιο νόστιμα πιάτα.

Για εσένα, λοιπόν, που λατρεύεις τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και δεν βλέπεις την ώρα να αποκτήσεις έναν «σύμμαχο» που ονειρευόσουν εδώ και πολύ καιρό, δεν χρειάζεται να περιμένεις άλλο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις level up στις μαγειρικές σου ικανότητες. Συνέχισε απλώς να διαβάζεις και γρήγορα θα ανακαλύψεις το πώς η κουζίνα σου θα γίνει το place to be που θα σε αναδείξει στην επόμενη master chef για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Βάλε στην everyday routine σου την πιο πολύ-λειτουργική κουζινομηχανή

Αν η μαγειρική λειτουργεί και για εσένα ως ένα είδος χαλάρωσης, έπειτα από ένα απαιτητικό οκτάωρο στο γραφείο, ένα δυναμικό session στο γυμναστήριο ή μία ατελείωτη ημέρα στους δρόμους της πόλης, τότε αυτόν τον Νοέμβριο ξεκίνα να δημιουργείς τις πιο νόστιμες, θρεπτικές και ευφάνταστες συνταγές για εσένα και τους αγαπημένους σου.

Ο καλύτερος βοηθός σου φυσικά, θα είναι μια κουζινομηχανή Kenwood και συγκεκριμένα η Titanium Chef Baker XL, που σου δίνει τη δυνατότητα -είτε πειραματίζεσαι για πρώτη φορά με μία συνταγή, είτε δημιουργείς για ακόμη μία φορά το αγαπημένο σου πιάτο- να το φτιάχνεις όσο πιο νόστιμο γίνεται, εύκολα και γρήγορα.

Βλέπεις, η κουζινομηχανή Titanium Chef Baker XL διαθέτει ενσωματωμένη ζυγαριά EasyWeigh™ για εύκολο και γρήγορο ζύγισμα απευθείας μέσα στον κάδο ή στα εξαρτήματα υψηλής ταχύτητας χωρίς ακαταστασία, αλλά και δύο κάδους χωρητικότητας 7L και 5L, με τον έναν να αποθηκεύεται μέσα στον άλλο για εξοικονόμηση χώρου και non-stop δημιουργίες χωρίς διακοπές για πλύσιμο. Μάλιστα, η συγκεκριμένη κουζινομηχανή Kenwood συνοδεύεται από 4 ειδικά σχεδιασμένους ανοξείδωτους αναδευτήρες που σου δίνουν τη δυνατότητα να αναμιγνύεις, να χτυπάς και να ζυμώνεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, ενώ η πλανητική κίνηση που διαθέτουν επιτρέπει στο μίγμα των υλικών να μην χάνει τον αέρα του και να παραμένει αφράτο.

Ανακάλυψε στο Tik Tok τις πιο λαχταριστές homemade συνταγές

Μπορεί οι ώρες που περνάς σκρολάροντας στο Tik Tok να θεωρούνται για πολλούς χάσιμο χρόνου, ωστόσο, εκεί έχεις ανακαλύψει μερικές από τις πιο απλές, αλλά συγχρόνως εντυπωσιακές και tasty συνταγές, που θέλεις να εντάξεις στα daily menu σου.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που νιώθεις την ανάγκη για μία ανανέωση στη διατροφή σου ή σκέφτεσαι πως όσες απόπειρες και αν κάνεις, δεν θα αγγίξεις τα επίπεδα τελειότητας της μαμάς σου παστίτσιο, τι λες να βρεις και να ετοιμάσεις νέες, ιδιαίτερες συνταγές που θα εκπλήξουν ευχάριστα τον ουρανίσκο και τους καλεσμένους σου;

Με την βοήθεια της Kenwood να είσαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις! Οι κουζινομηχανές Kenwood μπορούν να δεχτούν περισσότερα από 25 εξαρτήματα για να φτιάχνεις εύκολα και γρήγορα όποια συνταγή θέλεις. Από φρέσκα ζυμαρικά και σπιτικά μπέργκερ μέχρι σπιτικά λουκάνικα και νόστιμες σαλάτες. Αλήθεια, ποια θα είναι η επόμενη TikTok viral συνταγή που θα ετοιμάσεις;

Οργάνωσε dinner nights για τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Οι Black Friday προσφορές σου δίνουν την ευκαιρία να εντάξεις στην καθημερινότητά σου μία συνήθεια, που θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με τους αγαπημένους σου: Dinner nights με όλη την παρέα.

Τα καλά νέα είναι ότι πλέον, δεν χρειάζεται να κλείνεσαι με τις ώρες στην κουζίνα σου ή να παραγγέλνεις delivery, ώστε να περάσεις χρόνο με τις κολλητές, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να βάλεις ένα πολυεργαλείο στην κουζίνα σου, κάνοντας level up στις μαγειρικές σου ικανότητες.

Ποια συνταγή, άλλωστε, μπορεί να αντισταθεί στην κουζινομηχανή Titanium Chef Baker XL της Kenwood, που όχι μόνο διαθέτει 10 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ, αλλά συγχρόνως μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε μενού, προσφέροντας από παρασκευαστή ζυμαρικών και μπλέντερ μέχρι κρεατομηχανή, κόφτη/τρίφτη και πολλά ακόμα εξαρτήματα;

Αυτόν τον Νοέμβριο, όσα επιθυμούσες, όσα ονειρευόσουν και έψαχνες την κατάλληλη στιγμή για να τα κάνεις δικά σου, είναι μπροστά σου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διότι αυτήν την Black Friday μπορείς να νιώσεις στο έπακρο την εμπειρία του sales shopping και να ανακαλύψεις κορυφαίες και αληθινές value for money προσφορές, ξεκινώντας από την αναβάθμιση του μενού σου και των cooking skills σου, πάντα φυσικά με τις κουζινομηχανές της Kenwood.

Γιατί η Kenwood μπορεί να κάνει τα πάντα!