Πού θα φάμε την 25η Μαρτίου; Δες το lunch menu του Chefi και κάνε κράτηση!
Επιτέλους, ο μπακαλιάρος... αλλιώς!
Η 25η Μαρτίου είναι από εκείνες τις γιορτές- αφορμές που μας ενώνουν γύρω από ένα τραπέζι. Όταν δε αυτό το "τραπέζι" φιλοξενεί και ένα... "επαναστατικό" μενού, τότε σίγουρα θα είναι από εκείνες τις μέρες που μένουν αξέχαστες!
Πριν προχωρήσουμε στην περιγραφή, που πίστεψέ μας, δεν φτάνει για να περιγράψει τις γεύσεις που δημιουργεί ο chef Αλέξανδρος Κοσσυβάκης, να πούμε πως αυτό το... "επαναστατικό" μενού μπορείς να το απολαύσεις στο εστιατόριο Chefi - που κάθε φορά μας εκπλήσσει με τα special menus που ετοιμάζει.
Αυτή την 25η Μαρτίου, λοιπόν, ο ντολμάς επαναστατεί, τα θαλασσινά αντιστέκονται, και ο μπακαλιάρος βρίσκει συμμάχους στη μπύρα, και το σαφράν! Στο τέλος, το υπερλατρεμένο γαλακτομπούρεκο κερδίζει, παρέα με τη μαστίχα και τα εσπεριδοειδή!
Δες αναλυτικά το μενού του Chefi για την 25η Μαρτίου- αλλά πριν, πάρε κοντά σου ένα-δυο χαρτομάντηλα, γιατί αυτά που θα διαβάσεις προκαλούν... σιελόρροια!
Ντολμάς θαλασσινών, βελουτέ μάραθου, λάδι καπνιστής πάπρικας
Ριζότο με παντζάρι, μους ταραμά, chips καλαμάρι
Μπακαλιάρος, ελαφριά κρούστα μπύρας, χόρτα, μαρμελάδα κρεμμυδιού, αϊολί σαφράν, κους κους
«Σπασμένο» γαλακτομπούρεκο, μαστίχα, εσπεριδοειδή
30 ευρώ το άτομο / 30 euros per person
Κρατήσεις / Reservations: 210 6815774
Info
CHEFI The Restaurant,
Περικλέους 31, Χαλάνδρι.
Κρατήσεις: 210 68 15 774
therestaurant@chefi.gr, www.chefi.gr