Ο Χριστόφορος Πέσκιας είναι ο λόγος που θα πηγαίνεις πιο συχνά στην Ανάβυσσο!
Μιά καλοκαιρινή γαστριμαργική συνεργασία που θα συζητηθεί
Ο υπερταλαντούχος σεφ δεν χρειάζεται συστάσεις, οπότε περνάω κατευθείαν στην είδηση: από αυτό τον μήνα, ο Χριστόφορος Πέσκιας επιμελείται το μενού του νέου εστιατορίου του Eden Beach Resort στην Ανάβυσσο - και αυτό σημαίνει περισσότερες βόλτες προς τα κει!
Με τη θάλασσα σχεδόν να χαϊδεύει τα πόδια σου, θα απολαύσεις εμπευσμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας με το ξεχωριστό μαγειρικό στυλ του καταξιωμένου Chef. Όπως: antipasti της παραθαλάσσιας Αττικής με αλμυρίκια, φέτα και γαύρο μαρινάτο, ταραμοσαλάτα με chips γαρίδας, σολομό με σάλτσα τερυάκι, καλαμαράδα με oriccette και καλαμάρι σε σάλτσα ντομάτας, κοτόπουλο σουβλάκι με μεσογειακή μαρινάδα σε κυπριακή πίτα, μπριζόλα με σάλτσα από ελιές, κάπαρη και φασκόμηλο, μαρέγκα με κρέμα μαστίχας και φράουλες.
Και όλα τα παραπάνω δένουν αρμονικά με προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά του Ελληνικού και διεθνή αμπελώνα.
Δες περισσότερα εδώ www.edenbeachrestaurant.gr