Ποιο είναι το καλύτερο λάδι για να τηγανίσετε το ψάρι

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Χώρας των Βάσκων (UPV/EHU) εξέτασαν πόσο υγιεινό είναι το ψάρι ανάλογα με το είδος του λαδιού στο οποίο τηγανίζεται.


Επίσης, μελέτησαν εάν η συγκεκριμένη τεχνική που ακολουθείται στο τηγάνισμα και το είδος του ψαριού συνδέονται με συγκεκριμένες μεταβολές στο λιπιδικό προφίλ του ψαριού.


Σύμφωνα με τα ευρήματα που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση Food Research, το είδος του λαδιού και ο τρόπος τηγανίσματος καθορίζουν τα επίπεδα τοξικών ουσιών που παράγονται κατά το τηγάνισμα.

Διάβασε τη συνέχεια στο onmed.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης