Ξέρουμε το «μυστικό» για να λιώνεις τέλεια τη σοκολάτα σε μπεν μαρί!
Έτσι, θα λιώνει τέλεια τη σοκολάτα χωρίς τον κίνδυνο να την κάψεις -και φυσικά, ό,τι άλλο θέλεις!
Αν αγαπάς τα γλυκά ή τη ζαχαροπλαστική γενικά, γνωρίζεις πως η σοκολάτα είναι βασικό συστατικό σε πολλές παρασκευές και φυσικά, την αγαπούν και την προτιμούν μικροί και μεγάλοι. Υπάρχει ένα θέμα, ωστόσο, που πιθανότατα αντιμετωπίζεις συχνά. Ποιο είναι αυτό;
Ότι δεν καταφέρνεις πάντα να λιώνεις τέλεια τη σοκολάτα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις για ένα γλυκό. Σου έχουμε, λοιπόν, τη λύση που θα αποτελεί για εσένα εγγύηση, κάθε φορά.
Διότι για να λιώνεις κάθε φορά τέλεια τη σοκολάτα, χρειάζεσαι απλώς το κατάλληλο μπεν μαρί ανοξείδωτο σκεύος που θα διαθέτει διπλά τοιχώματα, τα οποία θα γεμίζουν με νερό.
Έτσι, θα λιώνει τέλεια τη σοκολάτα χωρίς τον κίνδυνο να την κάψεις -και φυσικά, ό,τι άλλο θέλεις! Είσαι έτοιμη να βγάλεις στην επιφάνεια την pastry chef που κρύβεις μέσα σου;