To «μυστικό» για ένα σωστό morning ritual, κρύβεται στο… ψυγείο σου

To «μυστικό» για ένα σωστό morning ritual, κρύβεται στο… ψυγείο σου

Πώς ένα «σωστό» daily ritual σε κάνει να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Ό,τι εισέρχεται στο σώμα μας, στην πραγματικότητα επηρεάζει τόσο την εσωτερική, όσο και την εξωτερική μας εμφάνιση. Αρκεί, μάλιστα, να σκεφτείς όλες εκείνες τις φορές που ξεκίνησες την ημέρα σου κάνοντας το σωστό morning ritual σου, συμπεριλαμβανομένης της φροντίδας της επιδερμίδας αλλά και της διατροφής σου και όλες τις άλλες που απλώς, ντύθηκες, πίνοντας μία γουλιά καφέ στο «πόδι» και έφυγες για το γραφείο.

Ποιες μέρες ήταν αυτές που σε έκαναν να αισθάνεσαιπιο λαμπερή, εσωτερικά και εξωτερικά; Σίγουρα, αυτές που ακολούθησες «πιστά» τo morning ritual σου. Τι περιλαμβάνει όμως αυτό στην πραγματικότητα; Ξυπνητήρι μία ώρα νωρίτερα από την ώρα που πρέπει να αναχωρήσεις, σωστό μασάζ στην επιδερμίδα σου με το serum, την κρέμα ματιών σου και την ενυδατική σου και ένα… φυτικό ρόφημα από τη ΔΕΛΤΑ για να πάρεις το boost που χρειάζεσαι.

Ακόμη αναρωτιέσαι πώς θα διαμορφώσεις το δικό σου Daily Self Care reminder, έτσι ώστε να αισθάνεσαι αναζωογονημένη από το πρωί; Συνέχισε να διαβάζεις, διότι όλα όσα χρειάζεσαι είναι μερικοί «έξυπνοι» σύμμαχοι και φυσικά, η πολύτιμη βοήθεια της ΔΕΛΤΑ!

IMG_6454.jpeg

Πώς ένα «σωστό» daily ritual σε κάνει να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου

Αν είσαι από τις γυναίκες που αγαπούν το πρόγραμμα και θέλουν όλα να είναι σε τάξη στην καθημερινότητά τους, τότε σίγουρα γνωρίζεις πως το «σωστό» dailyritual σου πρέπει να ξεκινάει από την ώρα που θα ξυπνήσεις. Έρχονται βέβαια, στιγμές που δεν υπάρχει ούτε ένα λεπτό για self-care και κάπως έτσι, δεν αφιερώνεις χρόνο σε εσένα και τις ανάγκες σου.

Πόσο διαφορετικές όμως, θα ήταν οι ημέρες σου, αν αφιέρωνες λίγο χρόνο το πρωί στον εαυτό σου και την φροντίδα του; Η απάντηση είναι «πολύ» και αρκεί μία δοκιμή για να καταλάβεις απευθείας τη διαφορά.

Το πρώτο «βήμα» είναι να κατανοήσεις πως το self-careδεν αφορά μόνο στη γρήγορη τοποθέτηση της ενυδατικής σου και ένα πρωινό στο πόδι. Αντίθετα, αφορά στη σημασία και τον χρόνο που αφιερώνεις σε όλα αυτά και τώρα, είναι η ευκαιρία σου να το αλλάξεις. «Τώρα» που η ΔΕΛΤΑ «έρχεται» με το Daily Self Carereminder, να σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να προσέξεις λίγο παραπάνω την επιδερμίδα σου και τη διατροφή σου.

IMG_6455.jpeg

Το φυτικό ρόφημα που θα αναβαθμίσει τα πρωινά σου

Μετά λοιπόν, από το morning skincare που πρέπει να ακολουθείς, σειρά έχει το πρωινό σου. Αυτό είναι που μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει πιο λαμπερή αλλά και πιο υγιής, δίνοντάς σου και την ενέργεια που χρειάζεσαι για την υπόλοιπη ημέρα σου.

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν, οδηγούν στα φυτικά ροφήματα της ΔΕΛΤΑ και στη νέα σειρά ΔΕΛΤΑ Super Mix, που συνδυάζουν ρόφημα βρώμης με φυσικό χυμό φρούτων και με τη συσκευασία των 250ml σου δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις το πιο απολαυστικό πρωινό ακόμα και on the go. Είτε επιλέξεις λοιπόν, το ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗ SUPER MIX CHOCO BERRIESPROTEIN PLUS , είτε το ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗ SUPER MIX ΜΗΛΟ ΚΑΝΕΛΑ FIBER PLUS, το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχεις ξεκινήσει να σε φροντίζεις καθημερινά.

Είναι σίγουρο πως αν καταλάβεις τη σημασία του self-care στη ζωή σου, η φροντίδα της επιδερμίδας αλλά και της διατροφής σου, θα ξεκινάει από το πρωί. Και τώρα, έχεις τον τρόπο, με το Daily Self Care reminder της ΔΕΛΤΑ και τα φυτικά ροφήματά της, που είναι χαμηλά σε θερμίδες και λιπαρά.

IMG_6456.jpeg

Αν ωστόσο, θέλεις λίγη παραπάνω ώθηση για να πεις το «ναι», σε ένα daily ritual που θα βασίζεται σε μία ισορροπημένη plant- based διατροφή, δες παρακάτω το βίντεο της Ευαγγελίας και θα πειστείς!

Εσύ σε φρόντισες σήμερα;

Για περισσότερα Self Care Daily tips πατήστε εδώ.

IMG_6467.jpeg