Love Cooking? Love Beer!
Στο φιλόξενο εργαστήρι μαγειρικής Driskas Test Kitchen βρέθηκαν οι εκλεκτοί ζύθοι της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας όπου συνδυάστηκαν και συνόδευσαν τις απολαυστικές δημιουργίες του γνωστού σεφ Βαγγέλη Δρίσκα.
Συνολικά, κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2012, έχουν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία τέσσερα σεμινάρια μαγειρικής με μπίρα στον εξαιρετικό χώρο του Driskas Test Kitchen. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα διάφορα είδη, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, το σωστό σερβίρισμα αλλά και την ίδια την παραγωγική διαδικασία της μπίρας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν κάθε φορά τη δυνατότητα να συζητήσουν με τον σεφ τις τεχνικές μαγειρικής του, ενώ κάθε σεμινάριο ολοκληρωνόταν απολαμβάνοντας το γευστικό αποτέλεσμα μιας μπίρας, όταν αυτή συνοδεύει το πιάτο που της ταιριάζει. Τα εξαιρετικά πιάτα που ετοίμασε ο σεφ αναδείχθηκαν με τις μπίρες Amstel Premium Pilsener, Heineken, McFarland και Erdinger δημιουργώντας μοναδικές γευστικές συζυγίες.
Τα επιτυχημένα σεμινάρια θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες με ακόμη περισσότερες συνταγές, γευσιγνωσίες και «μυστικά» του αγαπημένου μας ζύθου. Εάν είστε χρήστες του facebook και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας το κοινό πάθος για τη μαγειρική και την μπίρα, μπορείτε να επισκεφτείτε τη fan page του Love Beer (www.facebook.com/lovebeer.gr), όπου θα ενημερωθείτε για τα επόμενα σεμινάρια. Επίσης, μπορείτε να λαμβάνετε μέρος σε διαγωνισμούς και να είστε ένας από τους τυχερούς που θα απολαύσουν μαζί με τον/την φίλο/φίλη τους ένα σεμινάριο με τον Βαγγέλη Δρίσκα και τις μπίρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
Τα σεμινάρια μαγειρικής με μπίρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας εντάσσονται στο πρόγραμμα «Love Beer».
Love Beer
Τα τελευταία έξι χρόνια, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Love Beer», το οποίο εντάσσει την μπίρα στο σύγχρονο γαστρονομικό τοπίο, ενώ συγχρόνως επικοινωνεί τα θετικά οφέλη της ήπιας κατανάλωσής της, στο πλαίσιο πάντα ενός υγιεινού τρόπου ζωής.