Δημιουργείστε τα δικά σας καρυκεύματα για καυτερά φαγητά
Δεν υπάρχουν πιο δημιουργικές ώρες στην κουζίνα σας από αυτές που δοκιμάζετε να παντρέψετε καινούριες γεύσεις.
Όχι απλά μπορείτε να πειραματίζεστε ως μια μαθητευόμενη δρυΐδης, ψάχνοντας νέες νοστιμιές, αλλά μπορείτε να γλιτώσετε πολλά από τα επιπλέων έξοδα στο νοικοκυριό σας. Γιατί να αγοράζετε κάθε φορά μείγματα μπαχαρικών, αγνώστου προέλευσης και κυρίως χωρίς να ξέρετε πραγματικά τι έχουν μέσα.
Μπείτε στον πειρασμό να δημιουργήσετε τα δικά σας καρυκεύματα και να ξετρελάνετε τους φίλους σας με τις νέες σας αποκλειστικές γεύσεις. Μην φοβηθείτε να πάρετε μία ήδη υπάρχουσα συνταγή και να την παραποιήσετε ανάλογα με τα γούστα σας.
Για τους λάτρεις των καυτερών τολμήστε να δοκιμάστε να βάλετε στο μείγμα σας πάπρικα, κύμινο σε σκόνη, ρίγανη, πιπεριά μπούκοβο ολόκληρη (θα είναι αρκετά καυτερό και έτσι) και αρκετή σκόνη από σκόρδο. Λίγο από αυτό πάνω από τα κρέατά σας πριν να τα βάλετε για ψήσιμο και θα μυρίσει όλη η γειτονιά.