Βρήκαμε το πιο νόστιμο κρουασάν σοκολάτας!
Η Guest Editor, Μαίρη Ρετσίνα, ψάχνει και ανακαλύπτει
Στο Κάτω Διμηνιό Κορινθίας, υπάρχει ένα μυστικό. Ένας μικρός χωριάτικος φούρνος και ο πιο καλοσυνάτος ιδιοκτήτης. Ο κύριος Γιάννης, που για φούρναρης είναι εξαιρετικά αδύνατος, φουρνίζει 25 χρόνια φρέσκα ψωμάκια, τυρόπιτα ταψιού και το πιο επικό κρουασάν του πλανήτη.
Η συνταγή για ένα κρουασάν που λιώνει στο στόμα, πέρα από τα αγνά υλικά, είναι η πολύ καλή θερμοκρασία του φούρνου, πραλίνα φουντούκι που δεν καίγεται, σκληρό αλεύρι και μαργαρίνη. Το ζυμάρι πρέπει να δουλευτεί πολύ καλά και όση ώρα το πλάθεις, όπως μου είπε ο κύριος Γιάννης '' πρέπει οπωσδήποτε να βάζεις αγάπη''!!!!
Για όποιον λοιπόν, περάσει από Κάτω Διμηνιό, μετά το Κιάτο, το κρουασάν του κυρίου Γιάννη Πρίφτη σας περιμένει να το ζουλήξετε!
Τρουλι γιορς,
Μαίρη