Τι να κάνω για να μην μυρίζει άσχημα ο κιμάς;
Πολλές φορές όταν τσιγαρίζετε τον κιμά για να φτιάξετε την σάλτσα για τα μακαρόνια σας, αντί να μοσχομυρίσει το σπίτι σας, πολλές φορές μυρίζει άσχημα όχι μόνο ο χώρος αλλά και το ίδιο το φαγητό μετά. Για να βγάλετε λοιπόν την μυρωδιά της «κρεατίλας», πολύ απλά προσθέστε λίγο ξύδι από κρασί ή ξύδι βινεγκρέτ. Θα απορροφήσει αμέσως τις μυρωδιές και θα δώσει γεύση στο φαγητό. Αποτέλεσμα δύο σε ένα.