Η σωστή θερμοκρασία του κρέατος για το τέλειο ψήσιμο από τον Gordon Ramsay

Η σωστή θερμοκρασία του κρέατος για το τέλειο ψήσιμο από τον Gordon Ramsay


Το τέλειο μυστικό, για να έχετε πάντα σωστά ψημένο κρέας, κατά τον Gordon Ramsay, είναι να μαγειρεύετε πάντα το κρέας σας σε θερμοκρασία δωματίου. Δεν έχει σημασία αν το κρέας θα γίνει ψητό ή τηγανητό, μαγειρεύοντας το σε θερμοκρασία 25 βαθμών, θα γίνει ζουμερό όσο πρέπει και ψηθεί ομοιόμορφα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης