Συμβουλές για τα μύδια από τον Jim Fisher
Συμβουλές για τα μύδια από τον Jim Fisher
Ο Γάλλος σεφ και ιδιοκτήτης σχολής μαγειρικής Jim Fisher μας δίνει μερικές συμβουλές για ένα από τους αγαπημένους μας, θαλασσινούς μεζέδες, τα μύδια. Κατά τον Fisher, τα μύδια είναι φρέσκα όταν δείχνουν λαμπερά, κλειστά και μοσχομυρίζουν θάλασσα. Με το που τα αγοράσετε και τα πάτε στην κουζίνα σας, βάλτε τα σε ένα μπολ με φρέσκο παγωμένο νερό, μην ξεχνάτε, πως στα μύδια δεν αρέσει ιδιαίτερα το νερό της βρύσης, θα κλείσουν ερμητικά και θα περιμένουν την αληθινή παλίρροια να έρθει κατά πάνω τους.