Ποια είναι η θερμοκρασία που αναπτύσσονται πιο γρήγορα τα βακτήρια όταν μαγειρεύετε;
Κάθε φορά που μαγειρεύετε και τρέχετε σαν το σίφουνα μες στην κουζίνα για να προλάβετε τις κατσαρόλες που βράζουν και χύνονται, δεν θυμάστε πάντα να καθαρίζετε τους πάγκους που έχετε ακουμπήσει ωμά κρέατα, ψάρια και λαχανικά και άλλα υλικά. Αυτό όμως, μπορεί να έχει καταλυτική σημασία για την υγιεινή της κουζίνας σας καθώς μεταξύ 7 και 60 βαθμών Κελσίου τα μικρόβια βρίσκουν ιδανικό κλίμα για να πολλαπλασιαστούν. Δεδομένου ότι η θερμοκρασία δωματίου είναι ανάμεσα στη διακύμανση αυτή θα πρέπει να καθαρίζετε συνεχώς με αντισηπτικά καθαριστικά για να εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την υγιεινή της μαγειρική σας. Είναι απλό, γι'αυτό μην το αμελείτε.
Μάιος! Μήνας για Smart Buying στα Carrefour!