Ζωμός λαχανικών πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Ναι, το ξέρουμε από τους παππούδες μας ότι ο ζωμός των βραστών λαχανικών κρύβει όλες τις θρεπτικές τους ιδιότητες και πολλές φορές ο παππούς μας ήταν αυτός πάλι που μας παρότρυνε να πίνουμε το ζωμό λαχανικών αφού το βράσουμε. Αλλά υπάρχει λύση να αποφύγουμε να πιούμε τον πικρό ζωμό και να απολαύσουμε τη νόστιμη σαλάτα μας.
Απλά βράστε τα λαχανικά σας σε όσο πιο λίγο νερό γίνεται για να μην αναγκαστείτε να πετάξετε το ζωμό τους και να γευτείτε την νοστιμιά του ζωμού μαζί με τα λαχανικά και τα θρεπτικά συστατικά τους.
Related
Bloggers
01
10