Οι τηγανιτές κοτολέτες της Jennifer Lopez
Άλλη μία celebrity του Hollywood που κάνει τα πάντα, ηθοποιός, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και καταφέρνει να είναι μέσα σε όλα και νοικοκυρά και σωστή μαμά για τα δύο διδυμάκια της.
Παρόλο τις εξαντλητικές δίαιτες για να κρατάει το σώμα της ζουμερό και σμιλευμένο, η Jennifer κακομαθαίνει τον εαυτό της που και που με τραγανές λιχουδιές, τις οποίες φτιάχνει για την οικογένεια της. Τραγανές κροκέτες κοτόπουλου με μυρωδικά για να μοσχομυρίσει η κουζίνα σας.
Υλικά
2 φλιτζάνια ψίχουλα ψωμιού
¼ φλιτζανιού άνηθο ψιλοκομμένο
8 μικρές κοτολέτες κοτόπουλο, κομμένες σε φαρδιές λωρίδες
¼ κούπας αλεύρι για κάθε χρήση
1 αυγό, χτυπημένο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Θαλασσινό αλάτι, μαύρο πιπέρι
Σος της προτίμησης σας για να βουτήξετε τις κοτολέτες σας
Εκτέλεση
1. Σε ένα βαθύ μπολ ανακατέψτε τα ψίχουλα ψωμιού μαζί με τον άνηθο. Αλατοπιπερώστε τα κομμάτια του κοτόπουλου.
2. Βουτήξτε το κοτόπουλο στο αλεύρι και στη συνέχεια βουτήξτε το στο αβγό. Και τέλος, βουτήξτε το κοτόπουλο στα ψίχουλα.
3. Ζεστένετε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μόλις κάψει ρίχτε τις έτοιμες κοτολέτες σας και τηγανίστε τις μέχρι να ροδίσουν και ψηθούν καλά και μέσα.
3.Σερβίρετε με σπιτική σος της αρεσκείας σας.